StreamElements: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την μετακόμιση του Ninja

Έπρεπε να κρατούν μικρό καλάθι.

Το StreamElements, που ασχολείται με τις 4 μεγάλες πλατφόρμες streaming, αποκάλυψε ότι η μεταφορά του Ninja στο Mixer δεν είχε τεράστια αποτελέσματα.

Σύμφωνα με το Bleeding Cool, φαίνεται ότι η μετακόμιση αυτή, όχι μόνο δεν βοήθησε την εταιρεία, αλλά αντίθετα, φαίνεται να έχασε έδαφος στο τρίτο οικονομικό τρίμηνο του έτους. Πριν μερικές μέρες, η Jessica, σύζυγος και manager του Ninja,

δήλωσε πως το συμβόλαιο με το Twitch ήταν σκληρό και πως στο Mixer βρήκαν αυτό που έψαχναν, αλλά καθώς φαίνεται το Mixer δεν μπορεί να πει το ίδιο.

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα, το Mixer έφερε μερικές ώρες παρακολούθησης στην πλατφόρμα, αλλά το Twitch, όχι μόνο δεν παρέλησε, αλλά ταυτόχρονα κατάφερε να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο κενό ανάμεσα στις δύο streaming πλατφόρμες. Έτσι, το πρώην σπίτι του Ninja βρίσκεται ακόμα στην κορυφή, ενώ το Mixer προσπεράστηκε ακόμα και από το Facebook Gaming.

O CEO του StreamElements, Doron Nir, δήλωσε τα παρακάτω:

"Ενώ παρατηρούμε τακτικά μια πτώση των ωρών παρακολούθησης, από τον Αύγουστο μέχρι τον Σεπτέμβριο, υπάρχουν κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις στο Q3, που αξίζει να σημειωθούν στον χώρο του streaming. Για αρχή, η μετακίνηση του Ninja στο Mixer αποδείχτηκε ότι δεν ήταν η αλλαγή του παιχνιδιού που κατά πάσα πιθανότητα ήλπιζαν να δουν, όταν έκαναν σύγκριση το μερίδιο αγοράς τους με αυτό του Twitch. Μια άλλη ενδιαφέρουσα εξέλιξη είναι πως το Facebook Gaming έχει αυξηθεί μόνο αυτό το τρίμηνο σε αντίθεση με την ετήσια συλλογική πτώση που βιώνουν άλλες πλατφόρμες. Βοηθά στην εφαρμογή ενός παγκόσμιου φίλτρου το δεδομένο ότι το Facebook είναι επίσης ισχυρό σε πολλές υπερπόντιες αγορές. Τούτου λεχθέντος, το ποσοστό της πίτας του Twitch δείχνει ότι έχει ελαφρώς αυξήσει το μερίδιο αγοράς τους. Ένα πράγμα που αξίζει να σημειωθεί για την μετακόμιση του Ninja είναι ότι ανεξάρτητα από τον αντίκτυπό του στις ώρες που παρακολουθήσαμε, ήταν μια έξυπνη κίνηση για την προώθηση της μάρκας του Mixer, ειδικά με τον Ninja να κάνει εκτενείς συνεντεύξεις γι 'αυτό."

Μπορεί να έκανε το πρώτο ρεκόρ, στο πρώτο stream του στην πλατφόρμα του Mixer, αλλά ίσως η πουριτανή πολιτική του, ή κάποιος άλλος παράγοντας, να επηρεάζουν τα νούμερα και την απόδοση του streamer στο νέο του σπίτι.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece10 λεπτά "The Witcher 3" στο Nintendo SwitchTα πρώτα 19 λεπτά του gameplay του Erica - Gamescom 2019Final Fantasy VIII Remastered - Release Date Reveal Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα