H 2B του Nier: Automata έρχεται στο Soulcalibur 6

Initiating attack program.

H YoRHa No. 2 Type B (ή απλώς 2B) του Nier: Automata μπαίνει στο ρόστερ του Soulcalibur 6.

Έχοντας ανακοινωθεί στην επίσημη σελίδα του Soulcalibur στο Twitter, η εταιρεία δεν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία για την κυκλοφορία της, αλλά είπε μόνο ότι θα τη δούμε σύντομα.

Mission: eliminate hostile entity known as Soul Edge.

2B from @NieRGame joins the battle of souls and swords in #SOULCALIBUR VI! Wielding her signature swords, the combat android will keep on fighting until her task is completed. Coming soon! pic.twitter.com/mpEjhaEbBc

— SOULCALIBUR (@soulcalibur) October 27, 2018 Η 2B είναι ένα android που δημιουργήθηκε για να καταστρέφει τις μηχανικές μορφές ζωής και θα πολεμήσει με τα dual blades της (Virtuous Contract και Virtuous Treaty) κάνοντας παράλληλα ακροβατικά, mid-air slashes, γρήγορα evasions και χτυπήματα ακριβείας. Η ηρωίδα θα έρθει επίσης με το δικό της stage, background μουσική και ένα optional κουστούμι και πρόσθετα όπλα.

Νωρίτερα φέτος, η Tira ήρθε στο Soulcalibur 6 ως DLC χαρακτήρας, μαζί με το Libra of Soul story mode. Τόσο η Tira όσο και η 2B μπορούν να αγοραστούν ως μέρος του season pass, μαζί με δύο άγνωστους για την ώρα χαρακτήρες και δύο armor packs.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceSoulcalibur VI - Raphael Character Reveal TrailerΤο Soulcalibur 6 θα επηρεάσει το μέλλον της σειράςΟ παραγωγός του Soulcalibur 6 μιλά για τα Single-Player Modes

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα