Με ένα γράμμα λέει το τελικό 'αντίο' ο Andrew Lincoln στο "The Walking Dead"

Και σε εμάς θα λείψεις...

Πέρυσι τον Μάιο είχαν ξεκινήσει οι φήμες περί της αποχώρησης του Andrew Lincoln από τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε επί 9 περίπου χρόνια, "The Walking Dead", ωστόσο, μόλις πριν από λίγους μήνες, κατά τη διάρκεια του πάνελ της σειράς στο SDCC, ήρθε η επιβεβαίωση.

Ο ηθοποιός αποφάσισε να αποχαιρετήσει τη σειρά, τους fans του, αλλά και όλους όσους τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια με ένα γράμμα, το οποίο λέει τα εξής:

"Ευχαριστώ...

Που ταξιδέψατε μαζί μου. Για εννιά χρόνια τρόμου, λύπης, θυμού και, ας είμαστε ειλικρινής, εντοσθίων.

Μέσω αυτών των 115 επεισοδίων.

Που καταλάβατε ότι παρά τον μεγάλο αριθμό ζωντανών νεκρών, αυτή είναι μία ιστορία για το τι σημαίνει να είσαι ζωντανός. Μια ιστορία ελπίδας, οικογένειας και φιλίας. Άνθρωποι χωρίς κοινά ανακαλύπτουν ότι έχουν κάτι κοινό. Ενωμένοι για την αναζήτηση της ανθρωπότητας και ένα μέρος για να αποκαλούν σπίτι. Μια ιστορία που έχει περισσότερα κοινά με την πραγματικότητα τώρα, παρά όταν πρωτοξεκίνησε.

Ήταν ο πιο ενδιαφέρον, και ικανοποιητικός ρόλος της καριέρας μου — και για περίπου μια δεκαετία, η μεγαλύτερη περιπέτεια της επαγγελματικής μου ζωής. Αυτή η σεζόν μου θυμίσει τον λόγο που ερωτεύτηκα την σειρά, και τον κόσμο στον οποίο κατευθυνόμασταν από το πιλοτικό επεισόδιο.

Εγώ προσωπικά, έχω σκοτώσει πάνω από 400 ζόμπι κατά την διάρκεια της αποκάλυψης. Έχασα ένα άλογο, βρήκα ένα άλογο. Έχασα ένα κορίτσι... αυτό δεν πήγε καλά. Μια φορά, έφαγα και σκύλο. Φόρεσα ένα πόντσο από κρέας δύο φορές. Δραπέτευσα από μερικούς κανίβαλους. Μην μιλήσω για το γεγονός ότι με πυροβόλησαν δύο φορές, με χτύπησαν με μπαστούνι του μπέιζμπολ, με μαχαίρωσαν τρεις φορές, δάγκωσα τον λαιμό κάποιου (λυπάμαι — ήταν περίεργο — και είχε γεύση κοτόπουλου), και έβαλα σόλες στις μπότες μου... 12 φορές.

Ξεκινήσαμε ως μια ανεξάρτητη ταινία, και χρόνια αργότερα γίναμε ακρωνύμιο με τρία γράμματα (wtf?). Και στην πορεία, είχαμε την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουμε fans των ζόμπι από όλον τον πλανήτη. Από το Τόκιο στο Τρινιντάντ, οι άνθρωποι ενώθηκαν για την αγάπη τους για μια ιστορία επιβίωσης... και τα ωραία μαλλιά του Norman Reedus.

Ήταν μια απίστευτη διαδρομή, η οποία πήρε μορφή από την σχέση της σειράς με τους fans, και τους ανθρώπους του τύπου.

Ανυπομονώ για την κάλυψή σας για την σειρά και των φίλων μου στην Ατλάντα για τις επόμενες σεζόν — και τα σχέδιά τους είναι καταπληκτικά.

Οπότε σας ευχαριστώ.

Για όλα.

Τα καλά, τα κακά... και φυσικά... για τα άσχημα.

Μέχρι να ξανασυναντηθούμε.

Keep Calm and Carry a Red Machete...

Andrew Lincoln"

Παλιοί πρωταγωνιστές της σειράς, όπως οι Jon Bernthal, Sonequa Martin-Green και o εκλιπών Scott Wilson επέστρεψαν για το τελευταίο επεισόδιο του Lincoln, το οποίο θα προβληθεί στις 4 Νοεμβρίου.

Τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς δεν ήταν και τόσο καλά, αλλά αυτό δεν σταματά τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο του AMC, Josh Sapan, να μιλά για ακόμα μία δεκαετία περιεχομένου από τον κόσμο του "The Walking Dead".

Πηγή άρθρου: ComicBook.com

IGN GreeceThe Walking Dead: Φωτογραφίες από το επεισόδιο "The Obliged"Τα τελευταία επεισόδια του Rick Grimes στο ελληνικό FOXThe Walking Dead: Φωτογραφίες από το επεισόδιο "Warning Signs"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα