Action Comics: H Lois Lane έχει μερικά άσχημα νέα για τον Superman

Καθημερινά προβλήματα στη ζωή του Superman.

Αναστατώνεται η ζωή των Superman και Lois Lane στο νέο τεύχος του Action Comics.

Προσοχή! spoilers από το Action Comics #1004!

Τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά στην προσωπική ζωή του Superman τώρα τελευταία. Η Lois και ο γιος τους, Jon, είχαν

πάει σε ένα μακρινό ταξίδι στο διάστημα με τον Jor-El. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, ο Clark έμαθε ότι η Lois γύρισε στην Γη χωρίς τον Jon και χωρίς να ενημερώσει τον ίδιο που βρίσκεται.

Γιατί η Lois φέρεται τόσο ψυχρά; Η Lois αποκάλυψε την αλήθεια σε αυτό το τεύχος όταν επανενώνεται με τον σύζυγο της. Άφησε τον Jon στο διάστημα με τον παππού του αφού αποφάσισε ότι τον κρατούσε πίσω, καθώς αυτή δεν έχει δυνάμεις. Θεωρεί ότι ο Jon μπορεί να εξελιχθεί καλύτερα αν για την ώρα παραμείνει με τον παππού του.

Art by Ryan Sook. (DC Entertainment)

Όσο για το γιατί κρυβόταν μετά την επιστροφή της στην Γη, η Lois είπε ότι νοιώθει μπερδεμένη στο πως η καριέρα της ως δημοσιογράφος έχει μείνει πίσω, εξαιτίας των ευθυνών της ως μητέρα και σύζυγος. Δεν θέλει να λήξει τη σχέση της με τον Clark, αλλά θέλει "χώρο" ώστε να τελειώσει το βιβλίο της και να καθιερώσει εκ νέου την φήμη της ως δημοσιογράφος.

Art by Ryan Sook. (DC Entertainment)

Δεν είναι τα καλύτερα νέα για τον Clark, αλλά τουλάχιστον η σχέση τους παραμένει ζωντανή. Το 2011, η DC με το "New 52 reboot" είχε εξαλείψει τον γάμο τους, βάζοντας την Wonder Woman ως το άλλο του μισό. Μετά το "Convergence" του 2015 όμως, η αρχική έκδοση των Superman και Lois, που τους είχε παντρεμένους επανήλθε.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΑμείλικτες αποφάσεις παίρνει ο Batman στη μάχη του με τον KGBeastΝέο κόμικ για την Captain Marvel πριν την κυκλοφορία της ταινίας τηςΣύμμαχος του Batman αλλάζει στρατόπεδο στο sequel του Batman: White Knight

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα