GreedFall: Διπλωματία, Companions κι ένας άγνωστος κόσμος αναδύεται σε αυτό το νέο Action-RPG

Η Rousseau μιλάει στο IGN για το νέο Action-RPG, Greedfall.

Στην Gamescom 2019, η CEO της Spiders, Jehanne Rousseau, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το Greedfall, το επερχόμενο action-RPG που θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου 2019 σε PlayStation 4, Xbox One και

PC.

Σε συνέντευξη με τους Brian Altano και Max Scoville του IGN, η Rousseau μίλησε σχετικά με το πώς ένα μεγάλο μέρος του Greedfall σχετίζεται με την διπλωματία και αποκάλυψε περισσότερα σχετικά με το character customization, τα companions, τα factions και πολλά άλλα που δημιούργησε η Spiders.

Το Greedfall διαδραματίζεται σε έναν κόσμο που είναι βαριά εμπνευσμένος από την Ευρώπη του 17ου αιώνα, αλλά έχει μεγάλες επιρροές φαντασίας, μαγείας και φανταστικών πλασμάτων. Ο Old World μαστίζεται από μία θανατηφόρα, άνευ-θεραπείας ασθένεια, με το όνομα Malichor, αλλά ένα απομακρυσμένο και κρυφό νησί με το όνομα Teer Fradee, έχει ανακαλυφθεί χωρίς ίχνος ασθένειας και ίσως να κρύβει και το κλειδί της θεραπείας.

Ο παίκτης, που έχει το ρόλο διπλωμάτη με το όνομα De Sardet, πρέπει να ταξιδέψει στο νησί ευελπιστώντας πως θα βρει την θεραπεία. Ωστόσο, ο/η De Sardet δεν είναι μόνος/η, καθώς οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν ιθαγενείς, διαφορετικές φατρίες που ανταγωνίζονται για τον έλεγχο περιοχών, συντρόφους και πολλά ακόμα.

Σε μία αστεία παραλλαγή, το φαινομενικά βαθύ character customization γίνεται μέσω ενός ζωγράφου ο οποίος φτιάχνει έναν πίνακα του πρωταγωνιστή. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν φύλο, να αλλάξουν την εμφάνισή τους, να επιλέξουν κάποια attributes και να ξεκινήσουν να χτίζουν τον χαρακτήρα τους με βάση το πως επιθυμούν να παίζουν, αφού μετέπειτα αυτό θα γίνεται customized μέσω ενός εκτενούς skill tree.

Θα υπάρχουν πέντε φατρίες και πέντε σύντροφοι (companions), που θα μπουν στο party σας, ως μέλη της κάθε φατρίας. Θα πρέπει να χτίσετε τις σχέσεις σας με τους companions και να μάθετε το πώς λειτουργεί η κάθε μία στον κόσμο του παιχνιδιού. Για παράδειγμα, αν πάρετε κάποιον companion σε κάποια φατρία που είναι ενάντια στην δικιά του, οι διαπραγματεύσεις μπορεί να μην πάνε και τόσο καλά όσο θα ελπίζατε.

Επίσης, ο ρομαντισμός είναι κομμάτι του παιχνιδιού, δίνοντας περισσότερο βάθος στο Greedfall.

Όσο για τους ιθαγενείς, η ομάδα στην Spiders δημιούργησε μία ειδική γλώσσα γι αυτούς και δεν θα σας μιλάνε καν Αγγλικά, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε έναν companion που θα μιλάει αυτή τη γλώσσα.

Κατά την διάρκεια της περιπέτειάς σας, θα σας δοθεί η επιλογή για το αν θα πάτε ή όχι με το μέρος των ιθαγενών και πραγματικά να πείτε και να δημιουργήσετε την δική σας ιστορία μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού.

Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να ηγηθούν της μάχης, να εξαπατήσουν και/ή να είναι διπλωμάτες, ενώ θα αντιμετωπίσουν αρκετούς εχθρούς που θέλουν να πυροδοτήσουν την αίσθηση του θαύματος, που ταιριάζει με την θεματολογία που έχει η εξερεύνηση ενός νέου κι άγνωστου κόσμου.

Το Greedfall βρίσκεται υπό ανάπτυξη για πάνω από τρία χρόνια, ενώ η ομάδα της Spiders έχει μεγαλώσει κατά 50 ανά περιόδους, η βασική ομάδα παραμένει στα 13 άτομα. Η σκληρή δουλειά τους θα κυκλοφορήσει στον κόσμο ως Greedfall τις επόμενες εβδομάδες.

Το Greedfall κυκλοφορεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2019 σε PlayStation 4, Xbox One και PC. Καταχωρήστε τη δική σας προ-παραγγελία μέσα από το The Console Club

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα από την Gamescom 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Steam και PSN.

IGN GreeceEverspace 2 Official Reveal Trailer - Gamescom 2019Gears 5 Story Trailer - Gamescom 2019Blair Witch Story Trailer - Gamescom 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα