Gamescom 2018: Το νέο σύστημα του Fallout 76

Περισσότερος Vault Boy.

Η Bethesda έκανε αισθητή την παρουσία της στη Gamescom 2018 από τις πρώτες ήδη ώρες του event, μέσω του Inside Xbox, όπου η εταιρεία παρουσίασε ένα από τα νέα συστήματα του Fallout 76, με τη βοήθεια του αγαπημένου Vault Boy.

Το trailer που είδαμε, περιέγραψε το C.A.M.P. (Construction

and Assembly Mobile Platform), ένα "φορητό" workbench που θα επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν craft απαραίτητα όπλα και άλλα αντικείμενα, που μπορεί να χρειαστούν, καθώς εξερευούν τα πυρηνικά wastelands.

Στη συνέχεια, είχαμε την ευκαιρία να δούμε το πρώτο επίσημο bundle του Fallout 76, το οποίο θα διατίθεται με το Xbox One X, ένα standard χειριστήριο, έναν μήνα συνδρομής Xbox Live Gold και άλλον έναν μήνα δωρεάν συνδρομής στο Xbox Game Pass. Η τιμή θα κυμανθεί κοντά στα 500€, χωρίς να υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο.

Η beta του παιχνιδιού αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και θα είναι διαθέσιμη αρχικά σε όλους όσους έκαναν pre-order το Fallout 76, ενώ η κυκλοφορία του παιχνιδιού θα γίνει στις 14 Νοεμβρίου για τα PS4, Xbox One, PC

Βρείτε τα πάντα για την Gamescom 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, περιμένει στη σπηλία του για το Marvel's Spider-Man.

IGN GreeceQuakeCon 2018: Δόθηκαν λεπτομέρειες για το PvP του Fallout 76QuakeCon 2018: Το Fallout 76 θα έχει Private Servers και Mod SupportTo Fallout 76 δεν θα είναι διαθέσιμο στο Steam

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα