Οι ευχές κι η εξέλιξη ...

Ημέρα ζυμώσεων η σημερινή για τον Γιάννη Μυστακίδη κι όχι μόνον. Ο Κατερινιώτης μεσοεπιθετικός αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τα Ιωάννινα όπου και θα παραμείνει ολόκληρη τη σεζόν για ν’ αγωνιστεί ως δανεικός από τον ΠΑΣ.

Λίγη ώρα νωρίτερα όμως, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιοποίησε μια φωτογραφία του με τον Χάρη Χαρίση μέσω της οποίας του ευχόταν «καλή αρχή αδερφάκι
μου», όπως χαρακτηριστικά του έγραψε χωρίς ν’ αναφέρει κάτι περισσότερο.

Το παρασκήνιο στην προκειμένη περίπτωση έχει να κάνει με την επέκταση κατά ένα χρόνο του συμβολαίου του Χαρίση με τον ΠΑΟΚ, το οποίο έληγε τον Ιούνιο του 2019. Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο νεαρός μέσος θα δοθεί δανεικός για μια σεζόν και πάλι σε ομάδα του Βελγίου αλλά όχι στη Σιντ Τρούιντεν.

Ο Χαρίσης θα επιστρέψει στο πρωτάθλημα που αγωνίστηκε και πέρσι αλλά αυτήν τη φορά για λογαριασμό της Κόρτραϊτ καθώς δε βρισκόταν στα άμεσα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου και κατόπιν σχετικής συζήτησης που έλαβε χώρα ανάμεσα στις δυο πλευρές κρίθηκε φρόνιμο να δοθεί δανεικός για να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Keywords
Τυχαία Θέματα