Game of Thrones: Ρομπ Σταρκ, Τζον Σνόου και Θίον Γκρέιτζοϊ 10 χρόνια πριν!

Ο Ρίτσαρντ Μάντεν ταξίδεψε στο παρελθόν ανεβάζοντας στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με τον Κιτ Χάρινγκτον και τον Άλφι Άλεν μετά την πρώτη ανάγνωση του πρώτου επεισοδίου του Game of Thrones!
Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Α' Ανδρικού Ρόλου για τη σειρά "Bodyguard" ηθοποιός ανήρτησε με νοσταλγική διάθεση την απαθανάτιση μίας στιγμής των τριών τους στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας, πριν από δέκα χρόνια. Τότε ο Κιτ,
ο Ρίτσαρντ και ο Άλφι επιλέχτηκαν να υποδυθούν τον Τζον Σνόου, τον Ρομπ Σταρκ και τον Θίον Γκρέιτζοϊ αντίστοιχα και ξεκίνησαν την προετοιμασία για τα γυρίσματα του πιλότου της σειράς.

Η ανάρτηση έγινε, μάλιστα, λίγες ημέρες μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης που παρεχώρησε στο περιοδικό Elle. Ο Ρίτσαρντ είπε στη δημοσιογράφο του περιοδικού ότι παρακολουθεί τη σειρά ως φαν και παραδέχτηκε ότι όταν μιλούν για τον Ρομπ Σταρκ δεν τον συνδέει πια με τον εαυτό του. Λογικό, αφού από το επεισόδιο που υποδύθηκε για τελευταία φορά τον Ρομπ Σταρκ μέχρι σήμερα έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες και σειρές.

Παρ' όλα αυτά, όπως φαίνεται από το post του στο Intagram, κάποιες εμπειρίες και στιγμές από την "Game of Thrones εποχή" δεν ξεχνιούνται!

View this post on Instagram

#TBT This is Kit, Alfie and I after our first read through of S1 Ep1 of Game of Thrones about 10 years ago. KIDZ.

A post shared by Richard Madden (@maddenrichard) on Apr 18, 2019 at 12:23pm PDT



Δείτε το δεύτερο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου ταυτόχρονα με την Αμερική, την Κυριακή 21/04, στις 04:00, αποκλειστικά στο Novacinema1 HD και στο Nova On Demand.
Και prime time τη Δευτέρα 22/04, στις 22:00 στο Novacinema1 HD!
Keywords
Τυχαία Θέματα