Gadget για να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας

Στο σπίτι, τα gadgets κουζίνας προσθέτουν αισθητική αξία στην κουζίνα και διευκολύνουν την προετοιμασία του φαγητού. Με πολλά νέα οικιακά gadgets που είναι διαθέσιμα στους οικιακούς σεφ, οι κουζίνες έχουν γίνει ένα όνειρο για την ώρα της μαγειρικής.

Όχι μόνο τα υπάρχοντα προϊόντα εκσυγχρονίζονται με έξυπνη τεχνολογία, αλλά και συναρπαστικά

νέα καινοτόμα gadgets κουζίνας εμφανίζονται συνεχώς.

Με την έκρηξη των νέων ιδεών για την κουζίνα, είναι δύσκολο για πολλούς από εμάς να συμβαδίσουμε. Αυτά τα gadgets κουζίνας της χρονιάς θα σας επιτρέψουν να εξοικονομήσετε χρόνο και να διασκεδάσετε ενώ μαγειρεύετε!

Rice Cooker

Οι άνθρωποι μαγειρεύουν το ρύζι εδώ και αιώνες, χωρίς τη βοήθεια οποιουδήποτε ειδικού σκεύους. Σε μια κουζίνα που έχει ήδη πολλά gadgets, ποιος χρειάζεται άλλο ένα; Μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται να φτιάξουν ρύζι. Μια λύση σε αυτό το πρόβλημα, είναι οι συσκευές μαγειρέματος ρυζιού.

Μια κουζινομηχανή ρυζιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μαγειρέψετε πολλά πράγματα: σούπες, χυλούς, λαχανικά στον ατμό ή γεύματα μιας κατσαρόλας, μεταξύ άλλων. Σε σύγκριση με ένα τηγάνι ή μια κατσαρόλα, ένα rice cooker καθαρίζεται πολύ πιο εύκολα.

Σε αντίθεση με ένα τηγάνι, το ρύζι δεν προσκολλάται ούτε καίγεται στον πυθμένα ή στις πλευρές μιας χύτρας. Έτσι, μια κουζινομηχανή ρυζιού, είναι κατασκευασμένη ακόμα και για τους πιο άπειρους.

Φριτέζα Αέρος

Μια φριτέζα αέρος είναι γρήγορη, συμπαγής και αποδοτική. Αν ψάχνετε για μια συσκευή μαγειρέματος με λίγη φασαρία που κάνει τα πράγματα τραγανά με λιγότερο λίπος, μαγειρεύει τα φαγητά γρήγορα και σας επιτρέπει να αφήσετε το φούρνο σας κλειστό, η φριτέζα αέρα είναι μια καλή επιλογή.

Ο μηχανισμός χρησιμοποιεί ένα θερμαντικό στοιχείο μαζί με έναν ανεμιστήρα που κυκλοφορεί ζεστό αέρα πάνω και γύρω από το φαγητό σας για να μετατρέψει μικροσκοπικές ποσότητες υγρασίας σε ομίχλη. Το φαγητό μπαίνει σε ένα καλάθι φριτέζας αέρα και στη συνέχεια τοποθετείται μέσα στη συσκευή.

Ο εξαιρετικά καυτός θάλαμος μαγειρέματος αφήνει την ξηρή θερμότητα να διεισδύσει στο φαγητό από έξω προς τα μέσα, αποδίδοντας τη γνωστή τραγανή υφή που αποκτούν τα τρόφιμα με ένα μπάνιο στη φριτέζα. Ως μπόνους, το μαγείρεμα σε μια φριτέζα αέρος μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και καθιστά εύκολο το καθάρισμα.

Έξυπνοι πάγκοι κοπής

Το gadget αυτό βγήκε φέτος για πρώτη φορά στην αγορά, με την υπόσχεση να δημιουργήσει μια ολόκληρη νέα κατηγορία προϊόντων. Οι έξυπνοι αυτοί πάγκοι κοπής είναι φτιαγμένοι από υψηλή ποιότητα ξύλου σε συνδυασμό με μικρές οθόνες στο πάνω μέρος τους.
Οι οθόνες δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας συνταγές ενώ μαγειρεύετε, χωρίς να χρειάζεται συνέχεια να ασχολείστε με το tablet ή το κινητό σας. Ταυτόχρονα, σας καθοδηγεί στα βήματα των συνταγών, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την τεχνική, τις θερμίδες και τα υλικά.

Μηχανή ρολού για sushi

Το να φτιάχνεις το αγαπημένο σου πιάτο μόνος σου είναι ένα από τα καλύτερα συναισθήματα στον κόσμο. Ωστόσο, για πολλούς, η παρασκευή σούσι φαίνεται πολύπλοκη, περίπλοκη και αδύνατη. Αλλά δεν είναι αλήθεια! Μπορείτε να φτιάξετε λαχταριστό, χειροποίητο σούσι εύκολα στο σπίτι σας, απλά χρειάζεστε τα κατάλληλα εργαλεία.

Τα σύγχρονα ρολά σούσι και τα σετ παρασκευής σούσι είναι το κλειδί για να τυλίξετε σούσι ποιότητας εστιατορίου με υπέροχη γεύση (και εμφάνιση). Το gadget αυτό σας επιτρέπει να τυλίγετε και να πλάθετε τα υλικά σας σε όλους τους τύπους ρολών σούσι – από nagiri μέχρι και sashimi.

Πηγές: 
thefoodellers.com, www.cnet.com

Keywords
Τυχαία Θέματα