GP Αζερμπαϊτζάν: Ο Πέρεζ νικητής στο Σπριντ του Μπακού! (pics, vid)

Ο πρώτος αγώνας Σπριντ της χρονιάς στο Μπακού ολοκληρώθηκε και ο Σέρχιο Πέρεζ με την Red Bull είναι ο μεγάλος νικητής. Μάλιστα ο teammate του και πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Formula 1, Μαξ Φερστάπεν αναδείχθηκε τρίτος. Ανάμεσα στα δύο μονοθέσια των «ταύρων» ο

Σαρλ Λεκλέρ με την Ferrari. Θυμίζουμε ότι ο Μονεγάσκος ξεκίνησε από την pole position, όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του.

Checo is a master of these Baku streets!

He adds to his esteemed record in Azerbaijan a #F1Sprint victory #AzerbaijanGP #F1 @redbullracing @SChecoPerez pic.twitter.com/8QI6AT9pWq

Formula 1 (@F1) April 29, 2023

Μοναδικός χαμένος ο Γιούκι Τσουνόντα της AlphaTauri, καθώς από το μονοθέσιο του έφυγε ένα ελαστικό χωρίς τη ζάντα και λίγο αργότερα ο 22χρονος Ιάπωνας εγκατέλειψε τον αγώνα.

SPRINT LAP 1/17

VIRTUAL SAFETY CAR

Tsunoda hits the wall and loses his right rear tyre! #AzerbaijanGP #F1Sprint pic.twitter.com/aZWMp3eHQX

Formula 1 (@F1) April 29, 2023

Πίσω από τον Ολλανδό παγκόσμιο πρωταθλητή ακολούθησαν οι Τζορτζ Ράσελ, Κάλος Σάινθ, Φερνάντο Αλόνσο, Λιούις Χάμιλτον και Λανς Στρολ. Ο αγώνας της Κυριακής (30/04) θα ξεκινήσει στις 14:00 και ο Σαρλ Λεκλέρ είναι εκείνος που θα εκκινηθεί από την πρώτη θέση με στόχο τη νίκη στην πίστα του Αζερμπαϊτζάν.

Αναλυτικά τα αποτελέσμα του πρώτου Σπριντ αγώνα της χρονιάς στο Μπακού:

Keywords
Τυχαία Θέματα