Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ 4-3: Έβρεξε γκολ στο ηλιόλουστο Λονδίνο

Καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο με την Γουέστ Χαμ να αιφνιδιάζει τους γηπεδούχους με το γκολ του Σούτσεκ μόλις στο 9ο λεπτό (1-0). Η απάντηση ήταν άμεση και η Πάλας πέτυχε την ολική ανατροπή μέσα σε 15 λεπτά. Ο Αγιού ισοφάρισε σε μια φάση που τραυματίστηκε ο Ζουμά (1-1) και μέχρι να οργανωθεί στην άμυνα η Γουέστ Χαμ με νέο στόπερ τον Ογκμπόνα δέχτηκε κι’άλλο γκολ με τον Ζάχα να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση

και στα γκολ (2-0, 20ο λεπτό). Με την συμπλήρωση 30 λεπτών ο Σλουπ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σούτσεκ και η Πάλας έβαλε και τρίτο γκολ (3-0). Το σκορ του ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Αντόνιο μετά από ασίστ του Σούτσεκ (3-2, 35ο λεπτό).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γουέστ κυνηγούσε το σκορ όμως η Πάλας κατάφερε να κερδίσει πέναλτι με τον Έζε που έκανε ο Αγκέρ με τους γηπεδούχους να γράφουν το 4-2 με τον ποδοσφαιριστή που το κέρδισε από το Μαροκινό (4-2, 66ο λεπτό). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αγκέρ που είχε κάνει το πέναλτι μετά από νέα ασίστ του Σούτσεκ που ήταν μέσα σχεδόν σε όλα τα γκολ!

Η Κρίσταλ Πάλας πέτυχε την 4η νίκη της στην επιστροφή του Ρόι Χότζον (4 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα) στο Λονδίνο κα με 40 βαθμούς δύσκολα θα κινδυνέψει. Η Γουέστ Χαμ υπέστη δεύτερη σερί ήττα (μετά τη Λίβερπουλ 1-2) και μπήκε σε μπελάδες καθώς ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα και ο ημιτελικός στο Conference League με την Αλκμάαρ (11/5).

Κρίσταλ Πάλας (Ρόι Χότζον): Τζόνστον, Γουόρντ, Άντερσεν, Γκέι, Μίτσελ, Ντουκουρέ (90′ Μιλιβόγεβιτς), Σλουπ, Έζε, Ολίσε, Ζάχα (84′ Εντουάρ), Αγιού

Γουέστ Χαμ (Ντέιβιντ Μόγιες): Φαμπιάνσκι, Τσούφαλ, Ζουμά, Αγκέρ, Έμερσον (46′ Κρέσγουελ), Σούτσεκ, Πακετά (69΄Ινγκς) Ράις, Φορνάλς (46′ Μπενραχμά), Μπόουεν, Αντόνιο (89′ Κορνέ)

Keywords
Τυχαία Θέματα