For Honor και Alan Wake έρχονται δωρεάν στο Epic Store

Δωράκια από την Epic.

Η επόμενη εβδομάδα θα μας βρει με δύο νέα, δωρεάν παιχνίδια στο Epic Store και αυτά είναι το For Honor και το Alan Wake.

Για όσους δεν το γνωρίζουν το For Honor είναι ένα multiplayer combat game το οποίο σας μεταφέρει στην εποχή του Μεσαίωνα ενώ το Alan Wake, με τη σειρά του, αποτελεί ένα ψυχολογικό θρίλερ που περιγράφει την προσπάθεια ενός συγγραφέα

στην προσπάθεια του να να αναμετρηθεί με τους σκιώδεις πράκτορες μιας μυστικής οργάνωσης και να βρει τη γυναίκα του.

Και αυτή η βδομάδα πάντως έφερε στους χρήστες του Epic Store δύο νέα παιχνίδια και αυτά είναι τα This War of Mine και Moonlighter. Η Epic είχε εξηγήσει από την προηγούμενη εβδομάδα ότι με αυτή την κίνηση θέλει να δώσει περισσότερες επιλογές στους παίκτες.

Σήμερα επίσης μάθαμε ότι το Epic Store ξεκινάει σιγά σιγά να υποστηρίζει cloud saves, με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό να έχει ήδη κάνει την εμφάνιση του στα πρώτα παιχνίδια και σύντομα να έρχεται και στα υπόλοιπα.

IGN Greece Το Epic Store θα υποστηρίζει cloud saves Epic: Tα exclusives είναι ο μόνος τρόπος για να ρίξουμε το Status Quo του Steam Η Epic Games θέλει την Unreal Engine στην αυτοκινητοβιομηχανία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα