Eπανακυκλοφορούν τα Shadows of the Empire και Empire Strikes Back

Μετά από σχεδόν 30 χρόνια.

Δύο κλασσικά Star Wars games ετοιμάζονται να επανακυκλοφορήσουν: Το Τhe Empire Strikes Back του 1991 για το NES και το Game Boy και το Shadows of the Empire του 1997 για το N64.

Τα παιχνίδια θα έρθουν είτε σε "Classic", είτε σε "Premium" edition και θα μας τα φέρει η Limited Run Games.

Tα preorders θα ξεκινήσουν από σήμερα. Τα Classic edition θα κοστίζουν 40-45 δολάρια. Η τιμή περιλαμβάνει την κασέτα για το παιχνίδι. Καλά ακούσατε, δεν θα υπάρχει digital edition, επομένως θα πρέπει να βρείτε είτε ένα Ν64 είτε ένα Retron 5.

Tα Premium θα κοστίζουν 85-90 δολάρια και θα έρθουν μαζί με αρκετά πρόσθετα αντικείμενα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

"Το Shadows of the Empire ήταν μεγάλη επιτυχία για τους οπαδούς του Star Wars το 90.", είπε ο συνιδρυτής της Limited Run, osh Fairhurst. "Υπήρχε βιβλίο, soundrack, κόμικ, υπήρχαν πολλά πράγματα. Έμοιαζε σχεδόν με μία νέα ταινία. Πιστεύω ότι οι παίκτες θα το εκτιμήσουν πραγματικά."

Ο Fairhurst επίσης ανακοίνωσε ότι η Limited Run έχει σχέδια για άλλα δύο κλασσικά Star Wars, ξεκινώντας με το Dark Forces του 1995.

IGN Greece Interstellar Space: Genesis - Launch Trailer Warlocks 2: God Slayers - Online Multiplayer Gameplay Trailer Super Mutant Alien Assault - Launch Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα