“Ο Ναδάλ δεν θα σταματήσει αν δεν περάσει τα 20 Majors”

Ο Διευθυντής του Rogers Cup, Καρλ Χάλε, μίλησε σε αμερικανικά μέσα, για το μεγάλο rivalry του Ράφαελ Ναδάλ με τον Ρότζερ Φέντερερ…

Ο Χάλε, επεσήμανε στις δηλώσεις του στο Tennis World USA, πως ο Ναδάλ δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την ενεργό δράση αν δεν ξεπεράσει τα 20 Majors. Κατ’ επέκταση, αν δεν ξεπεράσει και

τον Ρότζερ Φέντερερ στις κατακτήσεις Grand Slams.

Δεν απέχει και πολύ άλλωστε από το να τον ισοφαρίσει, κι αν αναλογιστεί κανείς, πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και μακριά από τραυματισμούς τους τελευταίους μήνες, μόνο απίθανο δεν είναι να… 20αρίσει.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Πρωτοείδα τον Φέντερερ στο τουρνουά του Χάλε το 2006. Ήξερα ότι είναι απίστευτο ταλέντο και φαινόταν άλλωστε από τα αποτελέσματά του εκείνη την εποχή. Ομολογώ όμως, πως δεν περίμενα ποτέ μου, πως θα φτάσει στα 20 Slams.

Όσο μεγαλώνει, συνεχίζει να εκπλήσσει τους πάντες. Παίρνει τη μπάλα πιο νωρίς, επιθετικά, αλλάζει τρόπο αντιμετώπισης παιχνιδιών, είναι πολύ επαγγελματίας γενικότερα. Είναι ένας πραγματικός θρύλος του τένις, ετών 37.

Όσον αφορά τον Ναδάλ, είναι ο μοναδικός που έχει αμφισβητήσει τόσο πολύ μέχρι στιγμής τον Ρότζερ Φέντερερ. Είναι ο πιο φιλότιμος παίκτης στο Tour. Είχε τον ίδιο προπονητή για 15-20 χρόνια. Θα παίζει… μέχρι να μην μπορεί να περπατήσει.

Θέλει να γίνει ο κορυφαίος όλων των εποχών, και είναι μόλις δυο Slams πίσω από τον Ελβετό. Θα παίξει σίγουρα όσα περισσότερα χρόνια μπορεί, για να περάσει τα 20. Νομίζω πως θα τον περάσει. Αυτή την αίσθηση έχω”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Ο Ναδάλ δεν θα σταματήσει αν δεν περάσει τα 20 Majors” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα