Final Fantasy 7 Remake - Road To E3 2019

Πόση ακόμη αναμονή;

Το 2015, κοινό απ'όλο τον κόσμο δάκρυσε όταν η Sony φαινόταν ότι έκανε το αδύνατο: αποκάλυψε ότι το Final Fantasy 7 θα γίνει remake για τη σύγχρονη κονσόλα της.

Βλέπετε, το Final Fantasy 7 είναι ένα σε μια ελίτ σειρά παιχνιδιών που θα μπορούσαν να περιγραφούν ως πραγματικά masterpiece! Έχει διαμορφώσει μια γενιά παικτών στην εκτίμηση των ιαπωνικών παιχνιδιών ρόλων ή μάλλον των ιαπωνικών παιχνιδιών εν γένει.

Το να δούμε λοιπόν ότι τελικά θα μπορούσαμε να ξαναζήσουμε αυτήν την εμπειρία στη σύγχρονη εποχή,

τόσο βαθιά συνδεδεμένη με τη νοσταλγία, ήταν και είναι φοβερό. Περιμέναμε την μηχανή του μάρκετινγκ να δουλέψει: περισσότερα trailer, περισσότερες ανακοινώσεις, περισσότερα, περισσότερα, περισσότερα.

Και τελικά... σιωπή για τέσσερα χρόνια.

Παρόλο που ανακοινώσαμε ότι η Square Enix είχε άλλαξει πορεία στην ανάπτυξη ώστε να είναι εντελώς "εσωτερική", αφού προηγουμένως ο εκδότης είχε συνεργαστεί με την CyberConnect2, δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Το Final Fantasy 7 Remake προστέθηκε σύντομα στις τάξεις του The Last Guardian και του Death Stranding, παιχνίδια που έγιναν σχεδόν μυθικά, παιχνίδια που οι άνθρωποι πίστευαν ότι δεν θα βγουν ποτέ.

Φυσικά, όλα αυτά άλλαξαν πρόσφατα, όταν το Final Fantasy 7 ουσιαστικά "επανανακοινώθηκε" στο πιο πρόσφατο State of Play της Sony. Αυτή τη φορά, εξετάσαμε πιο προσεκτικά τους χαρακτήρες, ιδιαίτερα τη δυναμική μεταξύ του Cloud και της Aerith, που αποτελούσε το μεγαλύτερο μέρος της "καρδιάς" του παιχνιδιού.

Ρίξαμε και μια πιο προσεκτική ματιά στην μάχη, επίσης, αλλά όχι αρκετά για να καταλάβουμε πως θα είναι οριστικά. Η μάχες του Final Fantasy 7 ελεύθερες σαν του Final Fantasy 15 ή κάτι ανάμεσα σε αυτό και το Active Time Battle system απο το original παιχνίδι.

Φυσικά, η Square έχει υποσχεθεί ότι πολύ περισσότερα θα αποκαλυφθούν τον Ιούνιο, που μας οδηγεί στο να πιστεύουμε ότι θα έχει μια βαριά παρουσία στην E3.

Αναμένουμε λοιπόν, με την Ε3 να πλησιάζει, να δούμε τι θα μας δείξει... αν θα μας δείξει η Square Enix για το Final Fantasy 7 Remake.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει θα παίζει WoW ή Eve Online.

IGN Greece Τα πιο αξέχαστα cameos διασημοτήτων στην E3 6 παιχνίδια που βρίσκονται σχεδόν πάντα στην E3 Animal Crossing στο Switch - Road to E3 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα