Far Cry 5: Τι νέο μας παρουσιάζει το καινούργιο Update

New Game Plus και πολλά άλλα.

Το νέο update του Far Cry 5 είναι live και πλέον μπορούν όλοι οι παίκτες του παιχνιδιού να ρίξουν μια ματιά στις νέες προσθήκες.

Ας ξεκινήσουμε από το New Game Plus, για όσους θα ήθελαν ένα πιο απαιτητικό παιχνίδι, αν και το ίδιο κοινό ίσως ικανοποιηθεί και από την εισαγωγή του νέου Infamous

επιπέδου δυσκολίας. Το new Game Plus θα διατηρεί το progression από το πρώτο σας save, για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε όλα τα όπλα, εξοπλισμό και perks που βρήκατε.

Όσοι από εσάς καταφέρετε να ολοκληρώσετε επιτυχώς το παιχνίδι στο Infamous ή στο new Game Plus, θα αποκτήσετε το Rook Outfit, ένα Badge του Ubisoft Club και το αντίστοιχο trophy ή achievement.

Τέλος, για τους fans των πολλών playthrough, κάθε new game που θα ξεκινάτε θα σας κάνει και πιο δυνατούς, μιας και πλέον το progress σας θα αποθηκεύετε.Για αυτόν τον λόγο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα perk points σας σε perks που stackάρουν, για να εκμεταλλευτείτε μικρότερα cooldowns ή περισσότερο ammo.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, περιμένει στη σπηλία του για το Marvel's Spider-Man.

IGN GreeceΤα παιχνίδια της Ubisoft στο PC ξεπέρασαν σε πωλήσεις του XboxTo Far Cry 5 λαμβάνει Photo ModeΤο πρώτο DLC του Far Cry 5 έχει ημερομηνία κυκλοφορίας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα