Fantastic Beasts 2: Μια σπέσιαλ προβολή για φανς στην Ελλάδα

Για τους ανυπόμονους!

Ένας μήνας περίπου έμεινε για την κυκλοφορία της δεύτερης ταινίας "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald", και η εταιρεία διανομής της ταινίας στην Ελλάδα το γιορτάζει με πρόωρες προβολές ανοιχτές για όλους.

Το "Fantastic Beasts 2" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου στην χώρα μας, αλλά όσοι δεν μπορείτε να περιμένετε μπορείτε να την παρακολουθήσει σε μία από τις ειδικές προβολές που

θα γίνουν στις 13 Νοεμβρίου. H διάθεση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει για τις 13 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους Village, Odeon, Cineplex και Αθήναιον, ενώ σύντομα θα ανοίξουν και προβολές στα Cinemax και Town Cinemas.

Στην επίσημη σύνοψη αναφέρεται πως: "Σε μία προσπάθεια να εμποδίσει τα σχέδια του Grindelwald, ο Albus Dumbledore (Jude Law) στρατολογεί τον πρώην μαθητή του, Newt Scamander, ο οποίος συμφωνεί να βοηθήσει, αγνώμων των κινδύνων που προβλέπονται. Γραμμές σκιαγραφούνται ως αγάπη και η πίστη δοκιμάζεται ακόμα μεταξύ και πραγματικών φίλων και οικογενείας, σε έναν διαχωρισμένο μαγικό κόσμο".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα