To Days Gone καθυστερεί μέχρι τον Απρίλιο του 2019

"Η Bend Studio θα βάλει τις τελευταίες πινελιές."

Το Days Gone αλλάζει ημερομηνία κυκλοφορίας από τις 22 Φεβρουαρίου στις 26 Απριλίου του 2019.

Σε δημοσίευση στο PlayStation Blog, ο VP του marketing της SIEA, Asad Qizilbash, έγραψε ότι η Sony "αποφάσισε να δώσει λίγες μέρες ακόμα στο Days Gone,

για να αποφύγει τον γεμάτο Φεβρουάριο".

"Αν και θέλουμε να δώσουμε το Days Gone στους fans, η Bend Studio θα χρησιμοποιήσει τον έξτρα χρόνο για να γυαλίσει το Days Gone."

Όπως είπαμε και παραπάνω, το Days Gone επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2019, ενώ υπό τις πρώτες συνθήκες, δεν θα χρειαζόταν να περιμένουμε να τελειώσει το 2018.

Από την E3 2016, όποτε και αποκαλύφθηκε για πρώτη φορα, δεν έχουμε πολλές λεπτομέρειες για το παιχνίδι. Άλλωστε, η Sony αποφάσισε να ακυρώσει το PSX για το 2018, λόγω έλλειψης περιεχομένου.

Υπομονή λοιπόν, 6 μήνες ακόμα.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Soulcalibur VI (2018) vs. Soul Blade (1995) Σύγκριση Γραφικών Soulcalibur 6 - Inferno Arcade Mode Gameplay Red Dead Redemption 2 Launch Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα