Βίκτορ Φοντ: «Μέσι και Πεπ οι προτεραιότητες μου!»

Βίκτορ Φοντ: «Μέσι και Πεπ οι προτεραιότητες μου!»mkatsafaΤρί, 11/24/2020 - 16:02

Ο 48χρονος επιχειρηματίας, αν εκλεγεί, ελπίζει ότι θα πείσει τον Αργεντινό σταρ να παραμείνει στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε ότι θα εργαστεί για να επιτύχει τις «σωστές συνθήκες», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, σε μια μεγάλη συνέντευξη στο BBC World Service, για την επιστροφή του πρώην προπονητή

της ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλα! 
«Προφανώς γνωρίζουμε ότι είναι πιθανό να φύγει ο Μέσι επειδή είπε ότι ήθελε να φύγει το περασμένο καλοκαίρι, αλλά είμαστε αισιόδοξοι. Οι εκλογές έρχονται σε 60 ημέρες και θα έχουμε ένα νέο διοικητικό συμβούλιο, έναν νέο πρόεδρο και ένα νέο έργο στον ορίζοντα. Αυτό που χρειάζεται ο Μέσι για να παραμείνει στο κλαμπ είναι ένα ανταγωνιστικό project. Θέλει να κερδίζει και προφανώς η έλλειψη οράματος τις τελευταίες σεζόν τον επηρέασε. Ως εκ τούτου ελπίζω ότι όταν θα αναλάβει ο νέος πρόεδρος, που ελπίζω ότι θα είμαι εγώ, μπορώ να τον πείσω να μείνει».  

Σχετικά με τις πιθανότητες να υπογράψει στη Μάντσεστερ Σίτι 
«Κάθε φορά που ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα μιλάει για αυτό το θέμα, το λέει ξεκάθαρα. Πιστεύει ότι ο Μέσι πρέπει να μείνει στη Μπαρτσελόνα και ότι είναι ένα κομμάτι της Μπαρτσελόνα. Επιθυμεί να τελειώσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα». 

Για το τι πρέπει να κάνει για να πείσει τον Μέσι να μείνει 
«Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα καταλάβει ότι υπάρχει ένα έργο μπροστά, ξεκάθαρα ανταγωνιστικό Για εμάς, η ενότητα μεταξύ Μπάρτσα και Μέσι έχει στρατηγική σημασία. Βρίσκεται στο κλαμπ από τα 13 του και πιστεύουμε ότι αυτός ο σύλλογος χρειάζεται να προχωρήσει μαζί του ακόμη περισσότερο από τις ημέρες που θα βρίσκεται στο γήπεδο και μετά από το τέλος της καριέρας του. Πιστεύουμε ότι αυτός ο σύλλογος έχει πολλές δυνατότητες που μπορεί να δείξει τα επόμενα χρόνια και ελπίζουμε ότι αν το παρουσιάσουμε σε αυτόν σωστά, θα το δει ως μία καλή ευκαιρία».

 Για τις πιθανότητες να επιστρέψει ο Γκουαρντιόλα στη Βαρκελώνη
 Πρόσφατα ο 49χρονος τεχνικός υπέγραψε μια νέα διετή συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι, την οποία ανέλαβε το 2016.
«Το έργο πάνω στο οποίο δουλεύουμε είναι ένα έργο που θα προσπαθήσει να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αυτόν τον κορυφαίο τεχνικό, που συνδέεται πολύ με την Μπαρτσελόνα, για να επιστρέψει στο κλαμπ κάποια στιγμή εγκαίρως. Και ξέρουμε, ότι κατά βάθος, ο Πεπ θα ήθελε να επιστρέψει, ακόμα κι αν είναι για προσωπικούς λόγους. Ας ελπίσουμε ότι την κατάλληλη στιγμή θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε αυτές τις προϋποθέσεις, για να μπορέσουμε να βασιστούμε σε αυτόν, για το καλό του συλλόγου». 
 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ  Ο υποψήφιος για την προεδρία της Μπαρτσελόνα, Βίκτορ Φοντ έδωσε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη, με επίκεντρο βέβαια τον Λιονέλ Μέσι. Article publish on Τρί, 11/24/2020 - 16:02 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα