Europa Conference League: Οι πιθανοί αντίπαλοι των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Ας αρχίσουμε με τον Ολυμπιακό, ο οποίος πήρε τη νίκη επί της Μπάτσκα Τόπαλα, τερμάτισε τρίτος στον όμιλό του στο Europa League και από τη νέα χρονιά θα συνεχίσει στα playoffs των «32» του Europa Conference League.

Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα 5-2: “Πρωτάρης” στο Conference με πεντάρα (highlights)

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί

τη Δευτέρα στις 15:00. Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 15 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς στις 22 του ίδιου μήνα.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι οι εξής:

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία), Γάνδη (Βέλγιο), Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία), Μπόντο/Γκλιμτ (Νορβηγία), Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία) και Λουντογκόρετς (Βουλγαρία).

Ο ΠΑΟΚ… περιμένει!

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, θα αποφύγει έναν γύρο στη διοργάνωση και προκρίνεται απευθείας στους «16».

Εκεί, θα περιμένει τα αποτελέσματα και τις οκτώ ομάδες που θα προκύψουν από τα ζευγάρια των playoffs. Έτσι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να μάθει αντίπαλο στις 23 Φεβρουαρίου.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ θα προκύψουν από τις παρακάτω ομάδες, οι οποίες θα κληρωθούν μεταξύ τους για τα playoffs του Conference League (σσ. εξαιρουμένου του Ολυμπιακού με τον οποίο μπορεί να κληρωθεί από τους «8» και μετά):

Οι επτά τρίτοι του Europa League: Άγιαξ, Μπέτις, Στουρμ Γκρατς, Σεν Ζιλουάζ, Μακάμπι Χάιφα, Σερβέτ, Μόλντε.

Οι οκτώ δεύτεροι του Europa Conference League: Σλόβαν Μπρατισλάβας, Γάνδη, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Μπόντο/Γκλιμτ, Λέγκια Βαρσοβίας, Φερεντσβάρος, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Λουντογκόρετς.

Keywords
Τυχαία Θέματα