Σταμάτησε την φόρα της Μπάγερν η Ρεάλ (HL)

Σταμάτησε την φόρα της Μπάγερν η Ρεάλ (HL)navgouliΠαρ, 10/30/2020 - 00:10

Η Ρεάλ βρήκε την δεύτερη φετινή της νίκη αναγκάζοντας την Μπάγερν να σταματήσει την φρενήρη πορεία της και να ηττηθεί με 100-82. Στο τρίτο λεπτό του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή ο Αντρέα Τρινκέρι. 


Για τρία δεκάλεπτα οι Γερμανοί ήταν κοντά στο σκορ και είχαν επιστρέψει δύο φορές από διψήφιες διαφορές της Ρεάλ. Την τρίτη και φαρμακερή, ωστόσο που το κατάφεραν οι Ισπανοί να χτίσουν διαφορά το παιχνίδι

έγειρε οριστικά και αμετάκλητα προς το μέρος τους.

Στο σημείο αυτό ο Γιουλ πέτυχε πολύ σημαντικά σουτ, το ίδιο και ο Ρούντι που σκόραρε συνολικά 9 πόντους, όλους όμως στην τελευταία περίοδο. Ο Κάρολ ήταν καλός σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι (δεν έπαιξε στην τελευταία περίοδο) και ολοκλήρωσε το ματς με 19 πόντους σε λιγότερο από 19 λεπτά συμμετοχής. 

Για τους Γερμανούς που έχασαν τον προπονητή τους από νωρίς εξαιτίας παρατεταμένης έντονης διαμαρτυρίας, ο Μπάλντγουιν ήταν και πάλι ο κορυφαίος με 18 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Ρέινολντς με 15 πόντους κι επτά ριμπάουντ. Γενικότερα τα επιθετικά ριμπάουντ για την Μπάγερν αποτελούσαν κλειδί που την κρατούσαν ζωντανή για πολλή ώρα, όμως, όπως αποδείχθηκε τελικά δεν αρκούσαν. 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Real Madrid - Μπάσκετ Bayern Munich - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Real Madrid ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Ρεάλ βρήκε την δεύτερη φετινή της νίκη αναγκάζοντας την Μπάγερν να σταματήσει την φρενήρη πορεία της και να ηττηθεί με 100-82. Στο τρίτο λεπτό του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή ο Αντρέα Τρινκέρι.
Article publish on Παρ, 10/30/2020 - 00:10 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα