Euroleague: Δεσπόζει το ντέρμπι των «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό, λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο των Πειραιωτών στον τελικό του Super Cup. Οι «πράσινοι» θέλουν να δείξουν αντίδραση και να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό,

ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν την ετοιμότητά τους και να σημειώσουν μια ακόμα νίκη επί του Παναθηναϊκού, που θα τους τονώσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ μειωμένες είναι οι πιθανότητες του Ιωάννη Παπαπέτρου, για να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς. Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στον Μουσταφά Φαλ, λόγω τραυματισμού.

Η προϊστορία είναι με το μέρος των Πειραιωτών, καθώς μετρούν δώδεκα νίκες στα προηγούμενα 19 ματς ων δυο ομάδων. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τέσσερις σερί νίκες επί των «πράσινων» στη διοργάνωση. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα:

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου

Ερυθρός Αστέρας-Βιλερμπάν 94-73
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παρτιζάν 96-81
Βίρτους Μπολόνια-Ζαλγκίρις Κάουνας 79-82
Μπάγερν Μονάχου-Άλμπα Βερολίνου 80-68
Μπαρτσελόνα-Αναντολού Εφές 91-74

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

Φενέρμπαχτσε-Αρμάνι Μιλάνο (20:45)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (21:15)
Βαλένθια-Μονακό (21:30)
Μπασκόνια-Ρεάλ Μαδρίτης (21:30)

Keywords
Τυχαία Θέματα