Παναθηναϊκός: Στάθηκε όρθιος και στη Χάιφα

Κακά τα ψέματα, οι πράσινοι έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό, ωστόσο, στάθηκαν τυχεροί, γιατί είχαν “φύλακα άγγελο” κάτω από τα γκολπόστ τον εκπληκτικό Αλμπέρτο Μπρινιόλι, που για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε την ποιότητα του.

Ο ιπτάμενος Ιταλός, με εξαιρετικές επεμβάσεις όταν χρειάστηκε, κράτησε ανέπαφη την εστία του και δικαιολογημένα μετά το τέλος του αγώνα αποθεώθηκε από τους 200 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στις εξέδρες του “Sammy Ofer“.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον Παναθηναϊκό, που δυστυχώς είχε σε κακή μέρα αρκετούς ποδοσφαιριστές. Επιθετικά η ομάδα του

Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν ακίνδυνη, ενώ και η άμυνα δεν τα πήγε καλύτερα, καθώς, έκανε απανωτά λάθη. Η Μακάμπι μπορεί να μην είναι Μπράγκα, όμως, κατάφερε να απειλήσει περισσότερες φορές τον Παναθηναϊκό απ’ ότι η πορτογαλική ομάδα στην έδρα της.

Σίγουρα αυτό που μένει στο τέλος είναι ο χρυσός βαθμός, αλλά από εκεί και ύστερα οι πράσινοι δε θα πρέπει να επαναλάβουν παρόμοια εμφάνιση στο μέλλον, γιατί θα το πληρώσουν ακριβά. Τα επόμενα δυο παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και η ομάδα του Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να πάρει από αυτά, τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς, ώστε να έχει βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα