Eurocup: Τρία ματς της 7ης αγωνιστικής αναβλήθηκαν λόγω... Covid-19

Eurocup: Τρία ματς της 7ης αγωνιστικής αναβλήθηκαν λόγω... Covid-19basket1thanosΠαρ, 11/06/2020 - 16:52

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοργανώτριας Αρχής:

«-Το ματς της Ανδόρα με την Αντβέρπ (10/11) αναβάλλεται. Οι γηπεδούχοι έκαναν το αίτημα αναβολής λόγω πολλών κρουσμάτων Covid-19 που δεν τις επιτρέπουν να κατέβουν στο ματς με τους προαπαιτούμενους 8 παίκτες.

-Το ματς της Μπούντουσνοστ με την Μπουλόν (10/11) αναβάλλεται. Οι γηπεδούχοι έκαναν το αίτημα

αναβολής λόγω πολλών κρουσμάτων Covid-19 που δεν τις επιτρέπουν να κατέβουν στο ματς με τους προαπαιτούμενους 8 παίκτες.

-Το ματς της Λιετκαμπέλις Πανέβεζις με την Μονακό (11/11) αναβάλλεται. Οι γηπεδούχοι έκαναν το αίτημα αναβολής λόγω πολλών κρουσμάτων Covid-19 που δεν τις επιτρέπουν να κατέβουν στο ματς με τους προαπαιτούμενους 8 παίκτες.»

Τα τρία παιχνίδια της έβδομης αγωνιστικής θα οριστούν εκ νέου σε νέες ημερομηνίες όταν οι ομάδες που έχουν πρόβλημα με τον Covid-19, το ξεπεράσουν.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Eurocup - ΜΠΑΣΚΕΤ Buducnost - Μπάσκετ MoraBanc Andorra - Μπάσκετ AS Monaco - Μπάσκετ Lietkabelis - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ #coronavirus #κορωνοϊός #covid19 Buducnost ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Euroleague ανακοίνωσε την αναβολή τριών παιχνιδιών της έβδομης αγωνιστικής του Eurocup. Ο λόγος για τις αναμετρήσεις: Ανδόρα-Ανβέρπ, Μπούντουσνοστ-Παρί Λεβαλουά και Λιετκαμπέλις-Μονακό. Article publish on Παρ, 11/06/2020 - 16:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα