ΑΕΚ : Η ΠΑΕ θυμάται την ιστορική πρόκριση

ΑΕΚ : Η ΠΑΕ θυμάται την ιστορική πρόκρισηantaloΠαρ, 11/06/2020 - 16:36


Σαν σήμερα πριν από 29 χρόνια η ΑΕΚ είχε καταφέρει μια σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του τότε Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ νικώντας με 2-1 τη Σπαρτάκ Μόσχας στο γήπεδο της Νέας Φιάδέλφειας!

Μια συγκλονιστική πρόκριση, σε διπλές αναμετρήσεις, όπου η Ένωση είχε αποσπάσει «λευκή» ισοπαλία στη

Μόσχα και στην Αθήνα χρειάστηκε εκείνη η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς να φτάσει σε μια υπέρβαση με γκολ των Ντανιέλ Μπατίστα και Βασίλη Δημητριάδη, στο δεύτερο ημίχρονο!
Η Σπαρτάκ Μόσχας την προηγούμενη χρονιά είχαν φτάσει ως τα ημιτελικά του κυπέλλου πρωταθλητριών ενώ αξέχαστη μένει και η περιγραφή του Σταύρου Τσώχου ο οποίος συγκινημένος από την εξέλιξη του αγώνα ξέσπασε σε κλάματα (!) λίγο πριν αποφώνησή του!
Η συγκεκριμένη πρόκριση σήμανε και την έναρξη μια από τις πιο ένδοξες εποχές της Ένωσης καθώς ακολούθησε η κατάκτηση των τριών συνεχόμενων πρωταθλημάτων!
Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανάρτησή της στα social media "τίμησε" εκείνη την επιτυχία θυμίζοντας τον ιστορικό θρίαμβο:

Σαν σήμερα πριν από 29 χρόνια η ΑΕΚ έφτασε σε μία από τις πιο σημαντικές ευρωπαϊκές της προκρίσεις με το 2-1 επί της...

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Friday, 6 November 2020 ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off antalo Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Σαν σήμερα πριν από 29 χρόνια η ΑΕΚ είχε καταφέρει μια από τις πιο αξέχαστες και ιστορικές Ευρωπαϊκές νίκες με σκορ 2-1 επί της Σπαρτάκ Μόσχας Article publish on Παρ, 11/06/2020 - 16:36 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα