Eλ Κααμπί: Γκολ μετά από καιρό με την Εθνική

Ο διεθνής στράικερ, έχει κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα σε Ελλάδα και Ευρώπη με τον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνοντας και με την Εθνική του ότι διανύει διάστημα φόρμας.

Ο 30χρονος, πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί στο φιλικό με την Ακτή Ελεφαντοστού, επιστρέφοντας στο σκοράρισμα με την Εθνική έπειτα

από 488 μέρες!

Ο Ελ Καμπί, είχε να σκοράρει από τις 9 Ιουνίου του 2022, σε ματς με τη Ν. Αφρική για τα προκριματικά του Αφρικανικού Κυπέλλου Εθνών.

Με το γκολ κόντρα στους «ελέφαντες», o Eλ Κααμπί έφτασε τα 21 με το εθνόσημο. Τα εννέα έχουν επιτευθεί με την πρώτη ομάδα της Εθνικής, ενώ τα υπόλοιπα με την ομάδα που παρατάσσεται χωρίς παίκτες από ξένα πρωταθλήματα.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού, αύξησε έτσι τις πιθανότητες να είναι στην αποστολή για τα πρώτα παιχνίδια του Μαρόκου στα προκριματικά του Μουντιάλ, τον προσεχή Νοέμβριο απέναντι σε Ερυθραία και Τανζανία, αλλά και για τα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, τον προσεχή Ιανουάριο στην Ακτή Ελεφαντοστού, όπου θα αντιμετωπίσει στη φάση ομίλων τις Τανζανία, Λ. Δ. Κονγκό και Ζάμπια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eλ Κααμπί, Γκολ, Εθνική,El kaabi, gkol, ethniki