Προκριματικά Euro: Αγωνία για τέσσερα εισιτήρια

Ήδη έχουν πάρει τα εισιτήρια, εκτός από τη διοργανώτρια Γερμανία και οι Γαλλία, Βέλγιο και Πορτογαλία. Στη λίστα αναμένεται να προστεθούν και άλλες ομάδες, σε τρεις από τους τέσσερις ομίλους που υπάρχει δράση.

Στον 1o Όμιλο, η κατάσταση μπορεί να ξεκαθαρίσει πριν καν την τελευταία αγωνιστική, με κλειδί το ματς Νορβηγίας – Ισπανίας. Σε περίπτωση που κερδίσουν οι «φούριας

ρόχας», τότε παίρνουν την πρόκριση μαζί με την πρωτοπόρο του γκρουπ, Σκωτία, που περιμένει απλά μία ισοπαλία στο Όσλο για να πανηγυρίσει. Οι Νορβηγοί, μόνο με νίκη διατηρούν ελπίδες πρόκρισης.

Στον 4ο Όμιλο, η Τουρκία μπορεί να κλείσει θέση στα τελικά, αν κερδίσει τη Λετονία και η Ουαλία δε νικήσει την Κροατία, ή αν οι γείτονες αναδειχτούν ισόπαλοι και οι Ουαλοί χάσουν. Η Ουαλία, μένει εκτός αν ηττηθεί και η Τουρκία συγχρόνως πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό.

Στον 5ο Όμιλο, η Αλβανία δεν αγωνίζεται απόψε αλλά θα παρακολουθεί με αγωνία τα δύο ματς, γιατί προκρίνεται στον όχι και τόσο πιθανό συνδυασμό ισοπαλίας στο Πολωνία – Μολδαβία και μη νίκης της Τσεχίας κόντρα στις Ν. Φερόες.

Στον 9ο Όμιλο, δεν έχει κριθεί τίποτε ακόμη, λόγω και των αναβολών των δύο ματς του Ισραήλ.

Aναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

1ος Όμιλος

Γεωργία – Κύπρος 16:00 Novasports Prime
Νορβηγία – Ισπανία 21:45 Νοvasports1HD

4ος Όμιλος

Τουρκία – Λετονία 21:45 Novasports3HD
Ουαλία – Κροατία 21:45 Novasports2HD

5ος Όμιλος

Τσεχία – Ν. Φερόες 19:00 ΝovasportsStart
Πολωνία – Μολδαβία 21:45 Novasports4HD

9ος Όμιλος


Ελβετία – Λευκορωσία 19:00 Novasports Prime
Ρουμανία – Ανδόρα 21:45 Novasports5HD

Keywords
Τυχαία Θέματα