Παναθηναϊκός: Μήνυμα σε Γκάι το ότι «κόπηκε»;

Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε στο Περιστέρι. Η νίκη ήρθε με αγχωτικό τρόπο στο τέλος, με Γκριγκόνις και Π. Καλαϊτζάκη να σώζουν την παρτίδα για την ομάδα του Αταμάν, ο οποίος επέλεξε να αφήσει εκτός τον Κάιλ Γκάι.

Σε μια αναμέτρηση που οι «πράσινοι» έδειξαν έλλειψη συγκέντρωσης και δέχθηκαν σκληρή κριτική από τον κόσμο τους, τίθενται

το ερώτημα… κατά πόσο θα μπορούσε ο Αμερικανός να αλλάξει τις ισορροπίες.

Παναθηναϊκός: Μήνυμα σε Γκάι το ότι «κόπηκε»;

Οι πράσινοι έχουν 7 ξένους παίκτες, από τους οποίους μόνο οι 6 έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεκτό.

Μήπως όμως η επιλογή του Κάιλ Γκάι να μείνει εκτός από τον αγώνα με το Περιστέρι ήταν και ένα μήνυμα; Ένα καμπανάκι ίσως.

Αντιθέτως, ο Τούρκος τεχνικός πήγε στη χθεσινή (14/10) αναμέτρηση με τους Λούκα Βιλντόζα, Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ και Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.

Σε κάθε περίπτωση, το ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου δεν είναι καλό για τον Γκάι. Δείχνει αγχωμένος, δεν σουτάρει και σε γενικές γραμμές προβληματίζει.

Άλλωστε πρόκειται για έναν παίκτη με σημαντικό ρόλο στα πλάνα του Αταμάν που βλέποντας την εικόνα του, μάλλον προβληματίζεται δικαιολογημένα.

Σίγουρα οι άνθρωποι του «Τριφυλλιού» θα περίμεναν περισσότερα πράγματα σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν από τον 26χρονο.

Χρόνο προσαρμογής όλοι χρειάζονται, όμως η επιλογή να μείνει εκτός για το Περιστέρι κάθε άλλο παρά τυχαία μοιάζει.

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα