E3 2019: Όλες οι ανακοινώσεις από την παρουσίαση της Square Enix

Final Fantasy, the Avengers και άλλα.

Η παρουσίαση της Square Enix στην E3 2019 έδωσε επιτέλους στους fans των Avengers και του Final Fantasy αυτό που περίμεναν.

Πάμε να δούμε παρακάτω όλες τις ανακοινώσεις.

Λεπτομέρειες για το Final Fantasy VII Remake

Το

Final Fantasy VII Remake θα έρθει σε δύο Blu-Ray discs, με το πρώτο επεισόδιο να επικεντρώνεται στη Midgar. Σύμφωνα με τον παραγωγό, Yoshinori Kitase, η Midgar θα είναι τόσο μεγάλη, που θα έχει το μέγεθος ενός "standalone παιχνιδιού".

H Square Enix έδειξε επίσης τα combat mechanics του remake και ένα ολόκληρο boss fight.

Είδαμε επίσης τους Tifa και Sephiroth.

Το Final Fantasy VII Remake έρχεται στις 3 Μαρτίου 2020.

Αποκαλύφθηκε το Marvel's Avengers

To Marvel's Avengers της Crystal Dynamics αποκαλύφθηκε και επίσημα με ένα trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας τη 15η Μαΐου.

Final Fantasy VIII Remastered

Ένα HD Remaster πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος σε PlayStation 4, Xbox One, PC, και Switch. Αυτό είναι το Final Fantasy VIII.

Outriders

Η People Can Fly, η δημιουργός εταιρεία πίσω από το Gears of War: Judgment και το Bulletstorm, ανακοίνωσε το Outriders, ένα "σκοτεινό μοντέρνο shooter" που θα κυκλοφορήσει το 2020.

Final Fantasy XIV: Shadowbringers

Το τρίτο expansion pack του Final Fantasy XIV, Shadowbringers, ήρθε με νέο trailer και θα κυκλοφορήσει 2 Ιουλίου. Το Shadowbringers θα προσθέσει δύο νέες δουλειές, δύο νέες φυλές και πολλά άλλα!

Δείτε τα υπόλοιπα trailer:Life Is Strange 2Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered EditionThe Last Remnant RemasteredDragon Quest Builders 2Circuit SuperstarsDying Light 2Romancing SaGa και SaGa Scarlet Grace: AmbitionsOninaki


Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019




IGN GreeceΤο map του Fortnite: Από το 0 ως το σήμερα - Part 1State of Play: Όλες οι ανακοινώσεις από την χθεσινή παρουσίασηΆποψη: Χρειαζόμαστε όντως μεγαλύτερη προσβασιμότητα στα games μας;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα