Ε3 2019: Έρχεται sequel για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Η μεγαλύτερη ανακοίνωση της βραδιάς μας ήρθε τελευταία.

H Nintendo κατά τη διάρκεια του Direct της στην E3 2019 ανακοίνωσε ένα sequel του The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Η τεράστια ανακοίνωση προήλθε στο τέλος του Direct αναφέροντας

μας ότι παρόλο που σήμερα παρουσιάστηκαν παιχνίδια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα, υπάρχουν και κάποια που βρίσκονται υπό ανάπτυξη, όπως το νέο Zelda. Έτσι είχαμε ένα τρομερό κλείσιμο της Nintendo με ένα trailer που μας έδειξε το Hyrule στην Botw εκδοχή του, αλλά με έναν λίγο πιο σκοτεινό τόνο. Το παιχνίδι φαίνεται να διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του πρώτου τίτλου και μάλλον η Zelda ταξιδεύει μαζί με τον Link σε αυτή τη νέα περιπέτεια.

Υπάρχουν αρκετά που πρέπει να αναρωτηθούμε τώρα. Στο τέλος του BotW είδαμε την Zelda να έχει λιγότερες δυνάμεις, αλλά να θέλει να ξαναχτίσει το βασίλειο της. Συγκεκριμένα ταξιδεύουν μαζί με τον Link πηγαίνοντας στο Divine Beast Vah Ruta. Ίσως αυτό να παίξει και κεντρικό ρόλο στο sequel.

H Zelda έχει αρκετά πιο κοντά μαλλιά, αντίθετα με το τέλος του προηγούμενου παιχνιδιού, κάτι που ίσως σημαίνει ότι έχει περάσει και λίγος χρόνος από τα γεγονότα του BotW.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για τον τίτλο, όμως το γεγονός ότι πήραμε μια μικρή γεύση σημαίνει ότι η ανάπτυξη του λογικά είναι στα τελευταία στάδια, μιας και δεν είδαμε υλικό από άλλα παιχνίδια που βρίσκονται επίσης υπό ανάπτυξη, όπως το νέο Metroid. Άρα μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για οτιδήποτε νεότερο.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

Ο Σήφης είναι Editor στο IGN και μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook, τις λίγες ώρες της ημέρας που δεν παίζει Magic Arena.

IGN GreeceE3 2019: Αποκαλύφθηκε το Watch Dogs: Legion και η ημερομηνία κυκλοφορίας τουE3 2019: Τα Resident Evil 5 και 6 έρχονται στο Nintendo SwitchE3 2019: Η Nintendo ανακοινώνει το remake του Panzer Dragoon

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα