E3 2019: Επιπλέον πληροφορίες για το remake του Final Fantasy VII

Τελικά θα είναι αρκετά διαφορετικό από το κλασικό.

To Final Fantasy VII Remake θα εμπλουτίσει τόσο πολύ την πλοκή του τίτλου, που όχι μόνο θα χρειαστούν δύο δίσκοι Blu-Ray αλλά και τα γεγονότα στην Midgar θα μπορούν να θεωρηθούν ως μεμονωμένο παιχνίδι. Η εν λόγω δήλωση ήρθε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Square Enix.

Κατά την ανακοίνωση, ο παραγωγός του τίτλου, Yoshinori Kitase μαζί

με άλλους συντελεστές ανάπτυξης αποκάλυψαν και νέες πληροφορίες για το σύστημα μάχης. Ο τίτλος θα μας συστήσει στο Tactical Mode, κατά το οποίο μόλις γεμίσουν δύο ΑΤΒ μπάρες τα γεγονότα θα επιβραδύνονται δίνοντάς σας την ευκαιρία να επιλέξετε διάφορες ικανότητες, ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τις ιδιότητες των Materia. H χρήση αντικειμένων ωστόσο θα αποφορτίζει τις ATB μπάρες.

Χθες, μάθαμε ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2020 μέσω επεισοδίων.

Για ιστορικούς λόγους, αξίζει να σημειωθεί ότι το remake ανακοινώθηκε αρχικά στην Ε3 2015, ωστόσο τον προηγούμενο μήνα είδαμε νέο trailer το οποίο παρουσίασε τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν λόγω την εναλλαγής της εταιρείας ανάπτυξης.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

IGN GreeceE3 2019: Αποκαλύφθηκε το Watch Dogs: Legion και η ημερομηνία κυκλοφορίας τουE3 2019: Ανακοινώθηκε το Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020E3 2019: Επιβαιώθηκε η κυκλοφορία του νέου Animal Crossing.

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα