E3 2019: Όλες οι ανακοινώσεις από την παρουσίαση της Nintendo

Και κλείνουν τα conference της E3.

Οι παρουσιάσεις της E3 2019 ολοκληρώθηκαν χθες με τo Direct της Nintendo και οι ανακοινώσεις της κατάφεραν να ενθουσιάσουν πλήθος από fans.

Πάμε σιγά σιγά να δούμε όλα όσα είδαμε!

Zelda: Breath Of The Wild 2

To trailer του sequel για το παιχνίδι, που εμφανίστηκε στην Ε3 2019, έδωσε μόνο την πληροφορία ότι ο τίτλος βρίσκεται ήδη

σε ανάπτυξη, χωρίς πλαίσιο κυκλοφορίας ή άλλες λεπτομέρειες.

Νέοι χαρακτήρες στο Smash Bros Ultimate

Εκτός από τον πρωταγωνιστή του Dragon Quest, που θα έρθει στο επόμενο DLC το καλοκαίρι, θα δούμε και την εμφάνιση των Banjo-Kazooie, που θα ριχθούν στη μάχη το φθινόπωρο.

Dragon Quest XI Definitive Edition στο Switch

Μέσα από ένα trailer μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age S - Definitive Edition, που θα έρθει στο Nintendo Switch στις 27 Σεπτεμβρίου.

Luigi's Mansion 3

Επιτέλους καταφέραμε να δούμε gameplay για το Luigi's Mansion 3, όπου κυνηγάει φαντάσματα και άλλα τρομακτικά πλάσματα.

Trials Of Mana

Ρίξτε μια ματιά στο Trials of Mana, έα full HD remake της τρίτης προσθήκης στη σειρά Mana, που θα έρθει σε Nintendo Switch, PS4 και PC στις αρχές του 2020.

The Legend of Zelda: Link's Awakening Remake

Μια από τις ανακοινώσεις που ήρθαν κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct που διεξήχθη ήταν και η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Legend of Zelda: Link's Awakening Remake.

Σημειώστε την 20η Σεπτεμβρίου στο ημερολόγιό σας.

Resident Evil

Δύο ακόμα τίτλοι έρχονται από τη σειρά της Capcom στο Nintendo Switch, και είναι τα Resident Evil 5 και Resident Evil 6. Θα είναι διαθέσιμα το φθινόπωρο του 2019.

No More Heroes 3

Το No More Heroes 3 έρχεται στο Nintendo Switch το 2020.

Daemon x Machina

Το Daemon x Machina είναι ένα Switch-exclusive παιχνίδι με mechs, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου.

Panzer Dragoon

Η λίστα παιχνιδιών της Nintendo με remakes και remasters μεγαλώνει περισσότερο με το Panzer Dragoon, όπως είδαμε στο Ε3 Direct της ιαπωνικής εταιρείας.

Contra

Το Contra: Rogue Corps θα είναι η νέα προσθήκη σε μια από τις πιο παλιές σειρές παιχνιδιών του gaming, όπως μάθαμε από το Nintendo E3 Direct.

Marvel Ultimate Alliance 3

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Nintendo, μπορείτε να προ-παραγγείλετε το Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order και να πραγματοποιήσετε τη λήψη του στην κονσόλα σας.

Δείτε και το trailer, που περιλαμβάνει πολλούς αγαπημένους χαρακτήρες.

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020, για τον Νοέμβριο του 2019.

Ετοιμαστείτε να διαγωνιστείτε στα γνωστότερα Ολυμπιακά Αθλήματα.

Τίτλοι που θα έρθουν στο Switch

Spyro Reignited Trilogy - 3 Σεπτεμβρίου 2019Hollow Knight: Silksong - Αναμένεται σύντομαNi No Kuni: Wrath of the White Witch - 20 Σεπτεμβρίου 2019Minecraft Dungeons - Άνοιξη 2020Elder Scrolls Blades - Φθινόπωρο 2019My Friend Pedro - 20 Ιουνίου 2019Doom Eternal - Αναμένεται σύντομαThe Sinking City - Φθινόπωρο 2019Wolfenstein: Youngblood - 26 Ιουλίου 2019Dead by Daylight - 24 Σεπτεμβρίου 2019Alien Isolation - 2019Final Fantasy: Crystal Chronicles - Χειμώνας 2019Dragon Quest Builders 2 - 12 Ιουλίου 2019Stranger Things 3: The Game - 4 Ιουλίου 2019Just Dance 2020 - 5 Νοεμβρίου 2019Catan - 20 Ιουνίου 2019Super Lucky’s Tale - Φθινόπωρο 2019Dauntless - Τέλη 2019Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda (ουάου), το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιουνίου.

Animal Crossing

Ενώ οι αρχικές πληροφορίες θέλανε τον επόμενο Animal Crossing τίτλο να κυκλοφορεί μέσα στο 2019, το Nintendo Direct που διεξήχθη στα πλαίσια της Ε3 αποκάλυψε ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 και πιο συγκεκριμένα στις 20 Μαρτίου.

Το όνομα αυτού, Animal Crossing: New Horizons

The Witcher 3

Πολλοί από εμάς παρατήσαμε δουλειές, υποχρεώσεις και εξόδους για καφέ, επειδή αφήσαμε quest του Witcher 3 στη μέση. Τώρα πάρτε το μισοτελειωμένο quest μαζί σας στη δουλειά, ακόμη και αν σας βλέπει το αφεντικό με μισό μάτι, γιατί το Witcher 3: Complete edition θα κυκλοφορήσει για τα Nintendo Switch.

Astral Chain

H αποκλειστικότητα του Switch από την PlatinumGames θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου.

Λοιπά trailer

Fire Emblem: Three Houses Story Trailer - E3 2019


Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019




IGN GreeceE3 2019: Αποκαλύφθηκε το Watch Dogs: Legion και η ημερομηνία κυκλοφορίας τουE3 2019: Το John Wick Hex απαθανατίζει την μαγεία της μάχης από τις ταινίεςΕ3 2019: Νέες δυνατότητες για τα Gamertags του Xbox

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα