Ε3 2019: Νέες δυνατότητες για τα Gamertags του Xbox

Για ρίξτε μία ματιά.

Τα gamertags του Xbox διευρύνουν τις δυνατότητες του για να επιτρέψουν στους παίκτες να εκφραστούν με όποιον τρόπο θέλουν. Τα νέα αυτά χαρακτηριστικά θα έχουν διάρκεια ενός χρόνου.

Ξεκινάμε με την προσθήκη 10 καινούριων αλφάβητων αλλά και το νέο display. Τα αλφάβητα αυτά είναι: Basic Latin, Latin-1 Supplement, Hangul, Katakana, Hiragana, CJK Σύμβολα για

Κίνα, Ιαπωνία και Κορέα, Bengali, Devanagari, Κυριλλικά και Thai.

Με την αλλαγή αυτή τα gamertags θα υποστηρίζουν 200 ομιλούμενες γλώσσες και θα επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν gamertags όπως "IloveYou#300" αλλά και "我爱你#3000".

Πλέον θα μπορείτε να επιλέξετε ένα gamertag ακόμα και αν το έχει επιλέξει κάποιος άλλος πριν από εσάς. Σε περίπτωση που το κάνετε αυτό, τότε μετά το gamertag σας θα δείτε μία δίεση και στη συνέχεια έναν μοναδικό αριθμό.

Η Microsoft έκανε και επίδειξη του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

A – Καινούριο gamertag σε Hangul, το οποίο προϋπήρχε σε άλλο άτομο.B – Ο πρώτος χρήστης με το gamertag Pit Bear.C – Καινούριο gamertag σε Κυριλλικά, το οποίο όμως προϋπήρχε σε άλλο άτομο.An example of an updated gamertag in Cyrillic. In older experiences that haven’t updated yet, this player will continue to be known as the previous gamertag, Elder Red59233.D – Ακριβώς το ίδιο σε Αγγλικά. Προσέξτε ότι μετά Doctor Hoot υπάρχει η δίεση με τον μοναδικό αριθμό για κάθε χρήστη.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

IGN GreeceE3 2019: Αποκαλύφθηκε το Watch Dogs: Legion και η ημερομηνία κυκλοφορίας τουE3 2019: Το John Wick Hex απαθανατίζει την μαγεία της μάχης από τις ταινίεςE3 2019: Όλες οι ανακοινώσεις από την παρουσίαση της Nintendo

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα