E3 2019: Μάθαμε 22 νέες λεπτομέρειες για το Pokemon Sword and Shield

Wild Area, Raid Battles, Gym Leaders και άλλα.

Κατά το σημερινό E3 2019 Nintendo Direct και Nintendo Treehouse Live, η Nintendo αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Pokemon Sword and Shield

(συμπεριλαμβανομένης της ταυτότητας ενός νέου Gym Leader), λεπτομέρειες για το πώς δουλεύουν τα Dynamax Raids, ενώ έδωσαν και μια εκτενή ματιά στην Wild Area.

Συνολικά, υπήρχαν 22 λεπτομέρειες που μάθαμε για το Pokemon Sword and Shield σήμερα το πρωί.

Pokemon Sword and Shield: Wild Area

1 - Ο καιρός στην Wild Area δεν επιδρά μόνο στις μάχες, αλλάζει επίσης το πιο άγριο Pokemon μπορεί να εμφανιστεί.

2 - Οι καταιγίδες αυξάνουν τη δύναμη των Electric και Water Pokemon.

3 - Οι εκπαιδευτές μπορούν να σφυρίξουν ενώ βρίσκονται στην περιοχή Wild - αυτό κάνει τα Pokemon να σταματήσουν, μετά κάποια τρέχουν προς τον εκπαιδευτή και κάποια τρέχουν μακριά.

4 - Μερικά Flying Pokemon μπορεί να είναι μακριά, και το σφύριγμα μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος να έρθουν πιο κοντά.

5 - Μερικά εξαιρετικά ισχυρά Pokemon (όπως ένα Machop διπλάσιο από το επίπεδο του Pokemon του demo εκπαιδευτή) μπορούν να εμφανιστούν στο Wild Area.

6 - Μπορείτε να ψαρέψετε στην Wild Area, με ένα σημείο σε μια λίμνη να δείχνει ότι υπήρχε ένα Pokemon εκεί.

7 - Οι παίκτες επιστρέφουν στην Wild Area πολλές φορές σε όλο το παιχνίδι.

8 - Το Y-Com, ένα σύστημα επικοινωνίας που χρησιμοποιούν οι εκπαιδευτές, δηλώνει εάν άλλοι εκπαιδευτές στην Wild Area θέλουν να κάνουν ανταλλαγές, να πολεμήσουν ή να συμμετάσχουν σε Max Raid.

9 - Οι κόκκινοι άξονες φωτός υποδεικνύουν ότι ένα Dynamax Pokemon είναι έτοιμο να σας αντιμετωπίσει σε ένα Pokemon den.

Pokemon Sword and Shield: Dynamax Raids

10 - Οι μάχες Max Raid εμφανίζονται όταν τέσσερις παίκτες συγκεντρώνονται σε ένα den στην Wild Area.

11 - Τα Dynamax Pokemon μπορούν να χρησιμοποιήσουν πολλαπλές κινήσεις σε ένα γύρο.

12 - Μπορούν επίσης να εξουδετερώσουν τις ικανότητες του Pokemon του εκπαιδευτή ή να αφαιρέσουν όλα τα stat changes που έγιναν στη μάχη.

13 - Το Dynamax Pokemon μπορεί να δημιουργήσει barriers που αποτρέπουν σχεδόν όλο το damage.

14 - Οποιαδήποτε επίθεση μπορεί να χτυπήσει ένα τμήμα αυτού του μετρητή προς τα κάτω και εάν η ομάδα σας έχει ένα Dynamaxed Pokemon, οι επιθέσεις του μειώνουν τον μετρητή κατά δύο.

15 - Όταν το Pokemon ενός παίκτη χάσει σε μια μάχη Raid, ο εκπαιδευτής μπορεί ακόμα να βοηθήσει τους υπόλοιπους εκπαιδευτές με επευφημίες.

16 - Αν ένας εκπαιδευτής κερδίσει μια μάχη Max Raid, όλοι οι συμμετέχοντες εκπαιδευτές θα έχουν την ευκαιρία να πιάσουν το Dynamax Pokemon και θα ανταμειφθούν με χρήσιμα αντικείμενα.

Pokemon Sword and Shield: Gym Leader Nessa, Extra Details

17 - Η Nessa είναι η Water Gym Leader.

18 - Η "ήρεμη στάση της κρύβει ένα ανταγωνιστικό πνεύμα και μια αδάμαστη βούληση που γίνεται εμφανής όταν κατακλύζει τους αντιπάλους με ισχυρές κινήσεις τύπου νερού".

18 - Η Nessa χρησιμοποιεί ένα Drednaw που μπορεί να γίνει Dynamaxed.

19 - Μόνο τα Pokemon διαθέσιμα στο Pokedex της περιοχής Galar μπορούν να μεταφερθούν στο Sword and Shield από το πρόσφατα ανακοινωμένο Pokemon Home.

20 - Οι παραγωγοί του παιχνιδιού πρότειναν αυτό γιατί η ομάδα δεν θα είχε το χρόνο να μεταφέρει σωστά όλα τα 800+ Pokemon για το Sword and Shield.

21 - Αν είναι αλήθεια, αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι όλα Pokemon μέσα στα παιχνίδια κατά την κυκλοφορία τους.

22 - Το Poke Ball Plus μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταφέρετε Pokemon από το Sword and Shield και να "βγείτε για μια βόλτα" στον πραγματικό κόσμο, αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως controller.

Την περασμένη εβδομάδα, πριν από την E3 2019, ένα ειδικό Pokemon Sword και Shield Nintendo Direct μας έδωσε μια πιο προσεκτική ματιά στο παιχνίδι και αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει θα παίζει WoW ή Eve Online.

IGN Greece E3 2019: Αποκαλύφθηκε το Watch Dogs: Legion και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Ε3 2019: Η συνέχεια του Breath of the Wild δεν θα σχετίζεται με το Majora's Mask E3 2019: Ανακοινώθηκε το Dark Crystal: Age of Resistance Tactics

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα