Νέα υπηρεσία για comics αλά Spotify

Ναι λειτουργεί και στην Ελλάδα - το δοκιμάσαμε!

Η λειτουργία της υπηρεσίας Graphite Comics ξεκίνησε χτες φέρνοντας πάνω από 10.000 τίτλους στις συσκευές σας από διάφορους μεγάλους εκδοτικούς οίκους, και μη.

Η εφαρμογή Graphite Comics είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν για Android και iOS συσκευές, και, ακριβώς όπως το Spotify, μπορείτε να διαβάσετε όλους τους τίτλους της δωρεάν με διαφημίσεις ενδιάμεσα ή να

επιλέξετε συνδρομή $4.99/μήνα ώστε να μην έχετε διαφημίσεις.

Η εφαρμογή ξεκίνησε με 10.000 τίτλους από τις BOOM! Studios, IDW, Legendary, Tokyo Pop, Aspen, Dynamite, Papercutz και Top Cow. Εκτός του διαβάσματος, οι χρήστες μπορούν επίσης να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι για την αποκάλυψη της Graphite, το μέλλον των ψηφιακών κόμικς, σήμερα", είπε ο επικεφαλής υλικού, Tom Akel, στο δελτίο τύπου. "Η βιομηχανία των κόμικς είναι έτοιμη για μια ενιαία και γενική πλατφόρμα που προσφέρει σε δημιουργούς τη δυνατότητα να επεκταθούν σε νέο κοινό μέσα από features της επόμενης γενιάς και για του fans ένα μοναδικό, freemium σημείο για τις αγαπημένες τους σειρές. Η Graphite είναι στην πραγματικότητα η πρώτη πλατφόρμα που 'αγκαλιάζει' τα κόμικς σε όλες τις μορφές τους".

Η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά και στην χώρα μας, ενώ για όσους προτιμάτε να διαβάζετε σε PC μπορείτε να διαβάσετε επίσης μέσω browser.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΣουπερήρωες πεθαίνουν και μεταμορφώνονται στο νέο τεύχος του DCeasedO Doctor Manhattan αποκαλύπτει τη φύση του DC MultiverseΟ Tom King αφήνει τον μοναχό Batman και τον βάζει δίπλα στην Catwoman

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα