ΑΟΧ Κισσαμικός: Προτάθηκε ο Αργυρόπουλος

Ο Θύμιος Αργυρόπουλος είναι πιθανό να μην συνεχίσει στην Παναχαϊκή, καθώς η παραμονή του βρίσκεται στον… αέρα.

Το συμβόλαιο του πατρινού μέσου τελειώνει στις 30/6 και με τους Αχαιούς έχει γίνει μια επαφή για ανανέωση χωρίς οικονομικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime o Πελοποννήσιος μεσοεπιθετικός έχει προταθεί στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να το σκέφτεται.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είχε μία γεμάτη σεζόν με 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όπου σημείωσε δύο γκολ και μέτρησε πέντε

ασίστ, ενώ ο Αργυρόπουλος κατέγραψε και τέσσερις συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδας.

Θυμίζουμε ότι στην Παναχαϊκή άρχισαν οι βολιδοσκοπήσεις και οι πρώτες διερευνητικές επαφές για τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν το προσεχές καλοκαίρι από τα τέλη Μαΐου.

Συγκεκριμένα, είχε γίνει πρόταση ανανέωσης στους Θύμιο Αργυρόπουλο και Χρήστο Ελευθεριάδη, αφού πρόθεση είναι η παραμονή των δύο ποδοσφαιριστών, ωστόσο και οι δυο δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα.

Αντίθετα, παρελθόν θα αποτελέσουν οι Μιχάλης Μπαστακός και Γιώργος Ντάσιος.

Στη λίστα των Δελφινιών βρίσκεται και ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας, Φώτης Κουτζαβασίλης.

Θυμίζουμε ότι ο ΑΟΧ Κισσαμικός άνοιξε τον χορό των καλοκαιρινών του μεταγραφών και ο Βαγγέλης Ανδρέου αποτελεί το πρώτο «χτύπημα».

Την Πέμπτη (06/06) οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Δόξα Δράμας (25 συμμετοχές, 1 γκολ).

The post ΑΟΧ Κισσαμικός: Προτάθηκε ο Αργυρόπουλος appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα