ΑΕΚ μεταγραφές 14/6: Η Ρόμα δίνει Ολσεν, βλέπει Μπάρκα

ΑΕΚ μεταγραφές 14/6: Τη δεδομένη στιγμή ο Βασίλης Μπάρκας είναι ο παίκτης που «γυαλίζει» περισσότερο στην «βιτρίνα» της ΑΕΚ.

Βασικός στην ΑΕΚ με συμμετοχές και σε ομίλους Champions League, βασικός στην Εθνική και με μια εκπληκτική εμφάνιση το περασμένο Σάββατο κόντρα

στην Ιταλία σε ηλικία 25 ετών. Μια περίπτωση που φαντάζει και δείχνει ιδανική για ευρωπαϊκά κλαμπ που μπορούν να δαπανήσουν αρκετά χρήματα για μια τέτοια επένδυση. Η ΑΕΚ τον πήρε το καλοκαίρι του 2016 από τον Ατρόμητο με 600.000 ευρώ. Και έκτοτε τον στήριξε και δικαιώθηκε. Και τώρα περιμένει τα οφέλη από την επένδυση της.

Μία από τις ομάδες που βλέπει πιο… ζεστά από όλες τον Μπάρκα είναι η Ρόμα. Έχει βάλει πωλητήριο στον Ρόμπιν Ολσεν (πρώην του ΠΑΟΚ) και περιμένει χρήματα. Ζητά περίπου 15 εκατ.ευρώ, ώστε να βγει μετά στην αγορά για αντικαταστάτη. Η ιταλική ομάδα εδώ και καιρό παρακολουθεί τον Μπάρκα που το περασμένο Σάββατο έσωσε την τιμή της Εθνικής ομάδας κρατώντας το σκορ στο… χαμηλό 0-3 κάνοντας σπουδαίες αποκρούσεις απέναντι στα αστέρια της «σκουάντρα ατζούρα». Η Ενωση για να πουλήσει τον Μπάρκα περιμένει πολλά χρήματα. Σίγουρα πάνω από 5-6 που δεν αποκλείεται να φτάνουν και τα 8 εκατ.ευρώ. Και δεν κάνει πίσω.

ΑΕΚ μεταγραφές 14/6

Δεδομένα η ΑΕΚ δεν πρόκειται να πιεστεί να πουλήσει τον βασικό τερματοφύλακα της. Και δεδομένα έχει καλύψει τα… νώτα της. Εχει αποκτήσει ήδη τον Γιώργο Αθανασιάδη και έχει τον Παναγιώτη Τσιντώτα που προορίζεται για βασικός σε περίπτωση πώλησης του Μπάρκα. Η Ρόμα πάντως δεν βλέπει μόνο τον Μπάρκα για την θέση του πορτιέρε, καθώς έχει και άλλες εναλλακτικές. Και αυτές είναι ο 24χρονος Καταλανός της Μπέτις, Πάου Λόπεθ κι ο 28χρονος Πορτογάλος της Λιόν, Άντονι Λόπες. Οπότε αναμένονται τα επόμενα επεισόδια…

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο facebook

The post ΑΕΚ μεταγραφές 14/6: Η Ρόμα δίνει Ολσεν, βλέπει Μπάρκα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα