H ενδεχόμενη επιτυχία του "Bumblebee" ίσως φέρει Optimus Prime spin-off

Τα ενδεχόμενα στον κόσμο των Transformers παραμένουν ανοιχτά.

Πιθανό φαίνεται το ενδεχόμενο ενός spin-off γύρω από τον Optimus Prime.

Μιλώντας με το Entertainment Weekly, o παραγωγός της σειράς ταινιών Transformers, Lorenzo di Bonaventura αποκάλυψε ότι μια ταινία βασισμένη αποκλειστικά και μόνο στον Optimus Prime θα ήταν πιθανή αν το "Bumblebee" αποδειχθεί εισπρακτική επιτυχία.

Όπως εξηγεί ο di Bonaventura: "Βεβαίως θα ήθελα

να το κάνω. Θα ήταν μια πολύ διαφορετική ταινία από το 'Bumblebee' αλλά εξίσου ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή".

Ο παραγωγός συζήτησε συνοπτικά το πώς και το γιατί μια ταινία "Optimus Prime" θα ήταν διαφορετική. Ο λόγος είναι ότι ο Optimus Prime είναι πιο στωικός ενώ πίσω από τον Bumblebee κρύβεται πολύ περισσότερο συναίσθημα.

Όπως είπε συγκεκριμένα, "Είναι ένας στωικός αρχηγός και μπορείς να βασίζεσαι επάνω του. Από την άλλη ο Bumblebee είναι πιο εκρηκτικός συναισθηματικά. Έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Οπότε μοιάζει ως η ιδανική επιλογή για την πρώτη φορά που επικεντρωνόμαστε σε ένα και μόνο Autobot".

Υπάρχουν επίσης σχέδια και για συνέχεια του "Bumblebee" αλλά εξαρτάται από το πώς θα αποδώσει η πρώτη ταινία εισπρακτικά. Η ταινία αναμένεται να κάνει την είσοδό της στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 21 Δεκεμβρίου. Στο ενδιάμεσο όμως μπορείτε να εξετάσετε το γιατί το "Transformers 7" εξαφανίστηκε από τον προγραμματισμό της Paramount.

Για περισσότερα νέα και εξελίξεις μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece. Read more on [SITE_NAME]Bumblebee - Επίσημο Teaser TrailerΤα Transformers πατούν το resetBumblebee: Πρώτη φωτογραφία από το prequel του Transformers

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα