Donkey Kong 64 Stream μαζεύει πάνω από 347,000 δολάρια για φιλανθρωπίες

Σκέψου πόσες μπανάνες μπορείς να αγοράσεις με αυτά τα λεφτά.

Ένα φιλανθρωπικό Donkey Kong 64 stream που πραγματοποιήθηκε μέσα στο σαββατοκύριακο μάζεψε πάνω από 347,000 δολάρια με guest appearance την Alexandria Ocasio-Cortez, Congresswoman της Νέας Υόρκης.

Το stream έγινε από τον Youtuber Hbomberguy (Harry Brewis), για να μαζέψει χρήματα για το Mermaids, μία βρετανική φιλανθρωπία που υποστηρίζει τη διαφοροποίηση των φύλων και την transgender νεολαία της Αγγλίας.

Ο Brewis ανακοίνωσε το stream μέσω του καναλιού του στις 14 Ιανουαρίου, και είπε ότι

επέλεξε το Donkey Kong επειδή ποτέ δεν το είχε ολοκληρώσει σαν παιδί. Στο γιατί επίλεξε το Mermaids, απάντησε oτι τα media εξαπλώνουν παραπληροφόρηση σχετικά με το θέμα των transgender.

Η αναφορά του Brewis για το stream ήρθε αφού ο κωμικός Graham Lineham κατέκρινε το British National Lottery που έκδωσε κεφάλαια στο Mermaid. Με αυτή τη χορήγηση να είναι υπό εξέταση λόγω του Linehan που χρησιμοποιεί το website Mumsnet για να "πλημμυρίσει" το British National Lottery με ηλεκτρονικά μηνύματα, ο Brewis το πήρε πάνω του να μαζέψει εκείνος λεφτά για την οργάνωση.

Το Donkey Kong 64 Charity Nightmare for Mermaids stream στο Twitch στις 18 Ιανουαρίου. Ο στόχος του ήταν να κατορθώσει ένα 101% completion rating στο Donkey Kong 64. Το stream κράτησε για 50 ώρες και τελικά τράβηξε την προσοχή της CEO του Mermaids, Susie Green, που πήρε μέρος σε ένα group call μαζί με τον συν-δημιουργό του Doom John Romero, την ηθοποιό Mara Wilson, την ακτιβίστρια Chelsea Manning και την Congresswoman Alexandria Ocasio-Cortez.

Όταν βρισκόταν στο stream, η Ocasio-Cortze συζήτησε σχετικά με τη μικρή της εμπειρία με τα video games λέγοντας, "Το Donkey Kong 64 είναι έξω από τα νερά μου, μιας και ποτέ δεν είχα ένα Ν64, παρόλο που ξέρω ότι είναι το καλύτερο σύστημα από όλα τους. Συνήθιζα να πηγαίνω στο σπίτι της ξαδέρφης μου και είχε Super Mario 64, Pokemon Snap και ένα σορό άλλα, και αυτά είναι τα μόνα που ξέρω να παίζω".

Για περισσότερα συμβάντα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.IGN Greeceη Machinima αφαιρεί όλα τα video της από το youtubeΑνακοινώθηκε το The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IIIΤο βραβευμένο horror game «Among the Sleep» θα στοιχειώσει το Nintendo Switch

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα