Developers του Portal και του League of Legends ιδρύουν νέο studio.

Τι θα δούμε από αυτό το studio?

Ο Chet Faliszek και η Dr. Kimberly Voll δημιούργησαν το νέο στούντιο παιχνιδιών Stray Bombay για να επικεντρωθούν σε παιχνίδια Co-Op.

Όπως ανακοινώθηκε σε ένα επίσημο blog post, οι δύο αναλύουν λεπτομερώς τη σκέψη τους για τη δημιουργία του νέου στούντιο στο Seattle και τι ελπίζουν να επιτύχουν. Ο Faliszek είναι γνωστός για τη συγγραφή δημοφιλών παιχνιδιών της Valve, όπως τα Portal 1 & 2, Left 4 Dead

1 & 2 και άλλα, ενώ ο Voll εργάστηκε στο παρελθόν στη Riot Games για το League of Legends ως κύριος τεχνικός σχεδιαστής.

Ο Faliszek δήλωσε ότι μετά την κυκλοφορία του Left 4 Dead, έλαβε μια επιστολή από έναν στρατιώτη που βρισκόταν στο Ιράκ, ο οποίος δήλωσε ότι ο Left 4 Dead έσωσε τον γάμο του, αφήνοντας τον ίδιο και τη γυναίκα του να ξεχνούν ότι ήταν ξεχωριστά και ότι «υπάρχει μόνο αυτή τη στιγμή». Η Voll περιγράφεται από τον Faliszek ως "expert στον τομέα της τεχνιτής νοημοσύνης και ανθρωποκεντρικής σχεδίασης", έφυγε από τη Riot πριν από λίγες εβδομάδες με την υποστήριξη των πρώην συναδέλφων της.

Μαζί, οι δύο "θέλουν να δημιουργήσουν παιχνίδια που δίνουν στους παίκτες χώρο να αναπνεύσουν και να ζήσουν τη στιγμή". Παιχνίδια που λένε ιστορίες γνωρίζοντας ότι θα επιστρέψετε ξανά και ξανά, που αλλάζουν κάθε φορά που τα παίζετε χωρίς να γίνονται εντελώς τυχαία και που σας βοηθούν να αισθανθείτε σαν μια πραγματική ομάδα που υποστηρίζει ο ένας τον άλλον... όχι ένα μάτσο ανθρώπων, ο ένας στον δρόμο του άλλου. Και όπου το AI οδηγεί όχι μόνο τους εχθρούς αλλά βοηθάει την όλη εμπειρία.

Και οι δύο θα είναι παρόντες στο GDC 2019, το οποίο θα διεξαχθεί στις 18-22 Μαρτίου στο Σαν Φρανσίσκο και θα συναντηθούν με επαγγελματίες του κλάδου που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη Stray Bombay. Οι θέσεις που είναι ανοικτές περιλαμβάνουν senior engineer, senior gameplay engineer, senior artist, senior level designer και senior animator.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN GreeceΟ δημιουργός του Portal 2 επιστρέφει στην ValveΗ Valve ανακοίνωσε νέο Demo για το VR που λέγεται 'The Lab'Το Portal Stories: Mel είναι ένας Mod πρόλογος για το Portal 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα