Ταξίδι σε άλλη δεκαετία θα κάνουμε με την ταινία "The Batman"

'90s... ερχόμαστε!

Νέα δημοσιεύματα υποδεικνύουν ότι η αυτόνομη ταινία "The Batman" θα λαμβάνει χώρα στη δεκαετία του '90 και θα φέρει νεώτερες εκδοχές αρκετών γνωστών χαρακτήρων.

Σύμφωνα με τα Batman-News.com και DiscussingFilm.net η παραγωγή ψάχνει έναν "νεαρό ηθοποιό μεταξύ των ηλικιών 25 και 33, ο οποίος πρέπει να είναι ήδη γνωστός στο κοινό". Η ίδια δημοσίευση αναφέρει ότι στην ταινία θα εμφανιστεί ο Penguin ως ο κύριος ανταγωνιστής του Σκοτεινού Ιππότη και οι James

Gordon και Alfred Pennyworth σε μια πιο νεαρή ηλικία. Ο Matt Reeves θα προσαρμόσει το σενάριο έτσι ώστε να έχει μια παραπάνω δόση δράσης, χωρίς όμως να χαθεί το κύριο συστατικό του ήρωα, το οποίο είναι οι ερευνητικές του ικανότητες στην επίλυση μυστηρίων.

Το "The Batman" είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Το 2017, ο ηθοποιός που ενσάρκωνε τον ήρωα, Ben Affleck, είχε πει ότι θα καθόταν στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Αν και μερικές εβδομάδες αργότερα, το διέψευσε, και είπε ότι θα παρέμενε στο project ως ηθοποιός και παραγωγός. Βέβαια, από τότε φήμες θέλουν τον Affleck να κρεμάει για πάντα την κάπα του ήρωα και να κάνει την τελευταία του εμφάνιση στο "Suicide Squad 2". Τη συγγραφή του σεναρίου ήταν να γράψει ο ηθοποιός, αλλά σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση του, η κατεύθυνση της ιστορίας δεν τον ικανοποιούσε και αποφάσισε να το παρατήσει.

Ο Matt Reeves, γνωστός για τα "War for the Planet of the Apes" και "Cloverfield", έγινε εν τέλη σκηνοθέτης, συν-σεναριογράφος και παραγωγός στην ταινία. Είχε επιβεβαιώσει ότι η ταινία δεν θα είναι κινηματογραφική μεταφορά του Year One και είχε ξεκαθαρίσει ότι θα ανήκει στο DCEU.

Το "The Batman" είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου 2021 και τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερα νέα και εξελίξεις.

IGN GreeceΔυστυχισμένο έκανε τον Ben Affleck το σενάριο του "The Batman"Ο Ben Affleck τοποθετήθηκε για το μέλλον του ως BatmanΑλλάζει ο Batman για τη νέα του ταινία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα