Cyberpunk 2077: Διαφορές ανάμεσα στο demo της E3 και της Gamescom 2018

Μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές.

To Cyberpunk 2077 έφερε άλλο ένα demo στη Gamescom 2018 και είδαμε ορισμένες μικρές διαφορές στον τίτλο της CD Projekt Red.

Πρώτα απ' όλα, το νέο demo διαθέτει έναν playable αρσενικό χαρακτήρα, μοντέλο που μοιάζει με εκείνο που εμφανίζεται στο trailer της E3 2018, ενώ το demo της E3 ήταν κλειδωμένο

στο θηλυκό avatar της V. Το ακροατήριο είχε το δικαίωμα να επιλέξει ποιο φύλο ήθελε να παίξει και υπήρξαν διαφορές στους διαλόγους και τις αλληλεπιδράσεις των NPC σε κάθε επίδειξη. Είδαμε επίσης, τη στιγμή που η V ξυπνάει μετά από μια νύχτα σωστής ακολασίας, ότι τόσο η αρσενική όσο και η γυναικεία εκδοχή του χαρακτήρα έχουν περάσει τη νύχτα με έναν άνδρα, σημειώνοντας την πρώτη φορά που βλέπουμε LGBTQA + σχέσεις στο 2077.

Επιπλέον, αυτό το ενημερωμένο demo έδειξε ένα νέο μονοπάτι μέσα από την αποστολή που εμφανίζεται. Κατά τη διάρκεια της επίδειξης της E3, η V έλαβε ένα credit chit με 50.000 δολάρια (νόμισμα του κόσμου του Cyberpunk) από μια πράκτορα της Militech που ονομάζεται Stout, για να αγοράσει ένα κλεμμένο drone από τη συμμορία του Maelstrom. Από τη στιγμή που η Stout παρακολουθούσε το ενισχυμένο hardware, το chit είχε έναν ιό που θα μπορούσε να βλάψει τα συστήματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της αρχικής παρουσίασης, η συμμορία Maelstrom προσπάθησε να το χρησιμοποιήσει, κάηκε και άρχισε αμέσως μια μάχη με την V και τον σύντροφό της, Jackie.

Κατά τη διάρκεια του demo της Gamescom όμως, o V προειδοποιεί τον ηγέτη Maelstrom. Έναν υπερβολικά τραυματισμένο σκληρό τύπο που ονομάζεται Royce, ο οποίος τoν ευχαριστεί για την προειδοποίηση, παραδίδει το spider bot και διώχνει τον V και τον Jackie. Εντούτοις, η συμμορία Maelstrom κάνει το λάθος να προσβάλει το σακάκι του V (ίσως το Cool stat του δεν ήταν αρκετά υψηλό) και ο Jackie προσφέρει να του αγοράσει ένα νέο, πιο cool σακάκι, αν ανακτήσει το 50,000 chit που πλέον δεν έχει ιο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κατατροπώσουμε όλους τους τρελούς της Maelstrom, αλλά όπως είδαμε στην E3, ο Jackie και ο V είναι περισσότερο από ικανοί να τα βγάλουν πέρα.

Επιπλέον, αφού νίκησαν τον Royce και το exo-suit του, κατευθυνθήκαμε έξω περιμένοντας να συναντηθούμε με την Stout (όπως και στην E3), αλλά αντίθετα βρίσκουμε έναν άλλο πράκτορα της Militech στη θέση του. Προφανώς, η προσπάθειά της να εισέλθει στο δίκτυο της Maelstrom, ήταν η τελευταία προσπάθειά της να αποδείξει την αξία της στην Militech. Από τη στιγμή που είπαμε στη συμμορία για το κακόβουλο λογισμικό, φαίνεται ότι η σύμβαση της Stout τερματίστηκε (πιθανόν με ακραίες τακτικές), χρησιμεύοντας ως ένα άλλο παράδειγμα των συνεπειών που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες όταν πάρουν το παιχνίδι.

Βρείτε τα πάντα για την Gamescom 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceCyberpunk 2077: 9 νέες λεπτομέρειες που μάθαμε μετά την E3Το Cyberpunk 2077 δεν θα έχει Loading ScreensE3 2018: Το Cyberpunk 2077 στοχεύει τις κονσόλες αυτής της γενιάς

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα