Cyberpunk 2077: H CR Project Red κυκλοφορεί επίσημα Wallpaper για το παιχνίδι

Αν δεν ξέρατε τι να βάλετε στο desktop σας..

Η CD Projekt Red κυκλοφόρησε μια σειρά από wallpaper, υψηλής ανάλυσης, για το Cyberpunk 2077, κάνοντάς μας να θέλουμε να παίξουμε ακόμα περισσότερο το παιχνίδι.

Εμείς τα μαζέψαμε από το Cyberpunk.net, για να μπορείτε εσείς να τα αποκτήσετε πιο γρήγορα. Δείτε τα παρακάτω!

wallpaper
περιλαμβάνουν πολλούς χαρακτήρες από τον κόσμο του Cyberpunk 2077, συμπεριλαμβανομένων των V, Placide, Brigitte, Jackie Welles και φυσικά τον Keanu Reeves.

Βλέπουμε παράλληλα και διάφορες περιοχές της Night City, όπου οι παίκτες θα περιηγηθούν και θα δημιουργήσουν το όνομά τους, όταν κυκλοφορήσει το Cyberpunk 2077, σε PlayStation 4, Xbox One και PC, στις 16 Απριλίου 2020. Το Google Stadia θα έχει επίσης την τιμητική του, αν και δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει ακριβώς.

Cyberpunk 2077 - Λεπτομέρειες, Screenshots και άλλαΕνώ οι fans θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 30 Αυγουστού, για να δουν 15 λεπτά από νέο gameplay για το Cyberpunk 2077, η CD Projekt Red αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες, για το παιχνίδι, που θα ακολουθήσει το The Witcher 3.

Για περισσότερα, δείτε 100+ screenshots από χαρακτήρες, όπλα και πολλά άλλα.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Gamescom 2019: H CD Projekt Red ετοιμάζει 15 λεπτά gameplay για το Cyberpunk 2077 Gamescom 2019 - Cyberpunk 2077: To Multiplayer ερευνάται, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί To Cyberpunk 2077 ίσως λάβει DLC σαν του Witcher

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα