O Kojima επιβεβαιώνει ότι κομμάτια του Death Stranding θα είναι First Person

Αλλά όχι όπως νομίζετε.

Ο Hideo Kojima αποφάσισε να δώσει απάντηση στο κοινό για το πώς λειτουργεί η οπτική γωνία των παικτών στο Death Stranding, αλλά όπως καταλαβαίνετε, για άλλη μια φορά, μιλούσε με γρίφους, η παλιά καραβάνα της gaming βιομηχανίας.

"Μιας που με ρωτάνε πολύ, το Death Stranding είναι διαφορετικό από ένα stealth game. Μπορείτε να απολαύσετε First Person View αλλά όχι ένα First Person Shooter παιχνίδι. Είναι

ένα ολοκαίνουργιο είδος, που υιοθετεί αυτό που αποκαλούμε εμείς Action Game, Strand Game (Social Strand System)."

Since I get this question alot, DEATH STRANDING is different from stealth game. You can enjoy First Person View but not a First Person Shooter game. It's brand new game genre that adapted the concept of strand that we call Action Game, Strand Game (Social Strand System). pic.twitter.com/W1oWfvO7B5

— HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) August 27, 2019 Με το "first person view αλλά όχι ένα First Person Shooter ," ο Kojima φαίνεται να αναφέρεται σε εκείνες τις στιγμές που είδαμε στο gameplay trailer της Gamescom 2019. Σε αυτό, ο παίκτης οδηγεί τον Norman Reedus σε έναν γκρεμό. Η πτώση με το πρόσωπο φαίνεται να ταράσει το μωρό μέσα στην κάψουλα, που έχει δεμένο στο στήθος του ο Reedus και αργότερα η κάμερα αλλάζει σε first person, για να μπορέσει ο Sam να το καθησυχάσει. Για όλη την κίνηση και την μετακίνηση πάντως, η κάμερα στο demo βρισκόταν σε third person.

Φαίνεται ότι ο Kojima επιβεβαιώνει την ύπαρξη της first-person οπτικής, χωρίς όμως να εννοεί το κλασσικό first person shooter στοιχείο που γνωρίζουμε μέχρι τώρα, καθώς μοιάζει να χρησιμοποιείται μόνο για συγκεκριμένες ενέργειες.

Το τι εννοεί βέβαια με το "Action Game, Strand Game (Social Strand System)", θα παραμείνει μυστήριο. Όπως και να χει βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Kojima εφεύρει ένα νέο είδος.

Τέλος, ο Kojima έδωσε απάντηση στο Twitter, σε ένα πολύ φλέγον ζήτημα, που ταλάνισε τους fans. Θα μπορούμε να δούμε την "καρδερίνα" του Norman Reedus's στο παιχνίδι; Η απάντηση είναι όχι.

Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου στο PlayStation 4.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceO Keanu Reeves παραλίγο να πρωταγωνιστήσει και στο Death StrandingΟδηγός επιβίωσης για τα pre-orders του Death StrandingDeath Stranding: Μια ματιά στα νέα Gameplay Mechanics

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα