Cross Play: Υποχωρούν οι αντιστάσεις της Sony

ΝΤΑΝ ΝΤΑΝ ΝΤΑΑΑΑΝ!

Σαν ένας γονιός που διστάζει να κάνει ένα χατίρι στον/η μοναχογιό/μοναχοκόρη του, η Sony τελικά ενδίδει και μας κάνει τη "χάρη" να μπει και αυτή στο "cross-play crew" των Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Η ιαπωνική εταιρεία έδειχνε

απόλυτη τους τελευταίους μήνες, επικαλούμενη τους όρους της γενικής πολιτικής της εταιρείας, οι οποίοι ήταν αντίθετοι στο cross-play. Η στάση του community των PS4 users μάλλον έκαμψε τελικά τη στάση της Sony, εκτός και αν η εταιρεία δεν μπορούσε πλέον να αγνοήσει τα "τεράστια νούμερα" του Fortnite και να "υποκύψει".

"Ύστερα από μια εξονυχιστική διαδικασία αξιολόγησης, η SIE βρήκε έναν τρόπο να υποστηρίξει τα cross-platform features για επιλεγμένα third party λογισμικά. Αναγνωρίζουμε, ότι το PS4 community περίμενε μέχρι σήμερα υπομονετικά για μια ενημέρωση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και εκτιμούμε τη στάση του, η οποία μας βοήθησε να βρούμε τη λύση στο πρόβλημα", αναφέρει η Sony Interactive Entertainment σε ένα blog post.

Η αρχή σε αυτήν την "αλλαγή πολιτικής" θα γίνει φυσικά με το Fortnite, το οποίο θα αποκτήσει μια open beta για τα PS4, στην οποία θα είναι ενεργοποιημένα τα cross-play features, όπως αναφέρει το Kotaku, ενώ περισσότερες πληροφορίες γύρω από τίτλους, που θα υποστηρίξουν το PS4 cross-play, θα γίνουν σύντομα διαθέσιμες.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, μπορείτε να τον βρείτε στον κοντινότερο Blacksmith, ακονίζοντας τη χολή του για τα επόμενα παιχνίδια της χρονιάς.

IGN GreeceΣταματάει του χρόνου η παραγωγή PS Vita στην ΙαπωνίαFortnite: Τι είχε να πει η Sony για το γνωστό πρόβλημα μεταφοράς λογαριασμώνPlayStation: Συνεχίζει ο πειραματισμός με το Portable Gaming

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα