Ανακοινώθηκε το Fortnite Xbox One S

Επιτέλους έφτασε!

Κατά τη διάρκεια του Inside Xbox livestream, ανακοινώθηκε το νέο πακέτο Xbox One S Fortnite.

Με κόστος $300 δολάρια (€255 ευρώ) το Fortnite Xbox One S περιλαμβάνει την κονσόλα Xbox One S καθώς και 2.000 V-bucks, το ψηφιακό νόμισμα του παιχνιδιού Fortnite, με τα οποία μπορείτε να αγοράσετε το season 6 battle pass και άλλα αντικείμενα

εντός του παιχνιδιού.

Στο πακέτο επίσης περιλαμβάνεται και το θρυλικό skin ονόματι Epic Aurora glider.


Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν ανακοινώθηκε ακόμα, αλλά η κονσόλα Xbox One S που θα περιλαμβάνει το πακέτο θα έχει χωρητικότητα 1ΤΒ και είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αποκλειστικό περιεχόμενο του Fortnite στο Xbox.

O διευθυντής της κοινότητας στην Epic Games, Nathan Mooney δήλωσε: "προσπαθούμε να κρατήσουμε το στοιχείο του μυστηρίου" μιλώντας για τη season 6, η οποία θα κυκλοφορήσει αύριο στις 27 Σεπτεμβρίου.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, η Epic Games κυκλοφόρησε νέες εικόνες για την season 6 και νωρίς σήμερα δημοσιοποίησε ακόμα μία εικόνα. Στην εικόνα φαίνεται μία χαρακτήρας ντυμένη σαν cowboy με τον γιγάντιο μωβ κύβο στο βάθος να παράγει μωβ αστραπές.

Με το Fortnite να γίνετε δημοφιλέστερο μέρα με τη μέρα, ανακαλύψαμε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα πως το Fortnite είχε τους περισσότερους παίκτες στην ιστορία του τον Αύγουστο, με τον αριθμό να αγγίζει τους 78.3 εκατομμύρια χρήστες. Αναλυτές προβλέπουν πως τα παιχνίδια Battle Royale στο σύνολό τους μπορούν να αποφέρουν κέρδη που αγγίζουν τα $20 δισεκατομύρια την επόμενη χρονιά.

Ο Χρήστος είναι ένας παθιασμένος gamer και λάτρης της μουσικής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του με σήματα καπνού και e-mail.

IGN GreeceH Microsoft ανακοινώνει το ΧO18 Fan EventΑποκαλύφθηκαν τα Xbox Games With Gold για τον ΟκτώβρηΥποστήριξη πληκτρολογίου και ποντικιού έρχεται στο Xbox

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα