Πολύ γνωστές φωνές έρχονται στο Call of Duty: Black Ops 4 Zombies Mode

Μεγάλα ονόματα θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Με το Operation Absolute Zero να καταφτάνει στο Black Ops 4,έρχονται και μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι, με μερικές πολύ γνώριμες φωνές να κάνουν την εμφάνιση τους.

Καταρχάς η αγαπημένη Μπελατρίξ Λεστρέιντζ,

η Helena Bonham Carter, θα παίζει τη Madame Mirela, ο Τάιγουιν Λάννιστερ από το Game of Thrones ή Charles Dance όπως είναι το κανονικό του όνομα θα παίζει τον Γκόντφρεϋ ενώ οι παλιοί γνώριμοι από το Metal Gear Solid, Kiefer Sutherland και Brian Blessed θα δώσουν τις φωνές τους στον Gideon Jones και στον “Brigadier."

Το νέο Zombies Mode διαδραματίζεται στο μακρινό 1912 με τους παίκτες να δοκιμάζουν τους νέους χαρακτήρες τους σε ένα ξεχωριστό απόγευμα που έχει διοργανώσει ειδικά για εσάς ο relic-hunter, Alistair Rhodes στην πολυτελή βίλα του.

Το update θα έρθει στις 4 Δεκεμβρίου για το PS4 και στις 11 για Xbox και PC. Μαζί με αυτό, θα κάνουν την εμφάνισή τους βαμπίρ και λυκάνθρωποι.

Ετοιμαστείτε λοιπόν γιατί η επιβίωση αυτή τη φορά θα είναι πιο δύσκολη από ποτέ.

IGN GreeceΔιέρρευσε το πρώτο DLC του Call of Duty: Black Ops 4Έρχονται αλλαγές για το Call of Duty: Black Ops 4Call of Duty Black Ops 4: Ανακοινώθηκε Battle Edition

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα