Πολύ σύντομα έρχεται η πρεμιέρα της 2η σεζόν του "The Punsiher"

Ετοιμαστείτε για την επιστροφή.

Το Netlflix αποκάλυψε μέσω ενός teaser πως η δεύτερη σεζόν του "The Punisher" θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στον Ιανουάριο του 2019. Η είδηση έρχεται περίπου ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση της ύπαρξης της δεύτερης σεζόν για τη σειρά τη Marvel.

Τρία νέα μέλη ανακοινώθηκαν πως θα συμμετέχουν στο cast τον προηγούμενο Φεβρουάριο. Οι Josh Stewart

, Floriana Lima και Giorgia Whigham συμπληρώνουν το cast των Jon Bernthal, Josh Stewart, Floriana Lima και Giorgia Whigham.

"Οι Josh, Floriana και Giorgia είναι απίστευτα ταλέντα και ανυπομονούμε να τους γνωρίσει το κοινό και να δει τι έχουμε να τους παρουσιάσουμε στη δεύτερη σεζόν του 'Marvel’s The Punisher'", είπε ο Jeph Loeb, εκτελεστικός παραγωγός και διευθυντής της Marvel Television, σε μια δήλωσή του στην Deadline.

Το "The Punisher" έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 17 Νοεμβρίου. Πρωταγωνιστούν οι Jon Bernthal ως Frank Castle, και οι Ebon Moss-Bachrach, Ben Barnes και Amber Rose Revah.

H σειρά δημιουργήθηκε από τον Steve Lightfoot (γνωστό και από τη σειρά Hannibal), και βασίζεται στα κόμικ της Marvel με το ίδιο όνομα. Και φυσικά ενώνεται με όλο το υπόλοιπο σύμπαν της Marvel καθώς και με τις άλλες σειρές του Netflix, όπως το "Daredevil".

Εκτός του Bernthal, οι Ben Barnes (Billy Russo), Amber Rose Revah (Dinah Madani) και Jason R. Moore (Curtis Hoyle) θα επιστρέψουν για την καινούργια σεζόν.

Το "The Punisher" αποτελεί τη μία από τις δύο σειρές που απέμειναν στο Netflix, από τις έξι συνολικά που είχε σε συνεργασία με τη Marvel. Πιο πρόσφατα κόπηκε το "Daredevil", αψηφώντας τους αισιόδοξους φαν που ήλπιζαν στην επιβίωση του.

Το "Defenders" ήταν η πρώτη σειρά που αφέθηκε στην άκρη, με το "Iron Fist" και το "Luke Cage" να ακολουθούν.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΤρεις νέες προσθήκες θα έχει η 2η σεζόν του "The Punisher"Πάει για 2ο κύκλο ο Punisher του Netflix και της MarvelThe Punisher: Γνωρίστε τους χαρακτήρες της σειράς

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα