Call of Duty Modern Warfare: Νέο ρολόι που τρέφεται από τον... θάνατο

Yum, yum.

To multiplayer του Modern Warfare θας προσφέρει πλήθος νέων όπλων, ανάμεσα στα οποία και ένα Tamagotchi το οποίο τρέφεται από τον ίδιο τον θάνατο.

Τα Tamagotchi στην πραγματικότητα ήταν μικρές συσκευές οι οποίες περιείχαν εικονικά κατοικίδια, τα οποία ο χρήστης έπρεπε να κρατήσει ζωντανά φροντίζοντας τα.

Η Infinity Ward ήθελε πολύ να φτιάξει μια δική της έκδοση των Tamagotchi και έτσι δημιούργησε το TomaGUNchi. Ενώ λοιπόν το κανονικό Watch

Battle δείχνει το χρόνο που διαρκεί η μάχη, το TomaGUNchi θα επηρεάζεται από το πόσο θανάσιμοι είστε.

"Οι παίκτες έχουν δείξει αρκετό ενδιαφέρον για τα καινούργια μας ρολόγια και θέλουν πολύ να δουν τι θα κάνουμε με αυτά", ανέφερε ο art director του παιχνιδιού.

"Για παράδειγμα έχουμε το TomaGUNchi το οποίο είναι στην ουσία ένα Tamagotchi το οποίο τρέφεται από τα kills σας. Θυμάμαι είχα πει στους μηχανικούς μας: Μπορείτε να το κάνετε να μεγαλώνει όσο εγώ θα σκοτώνω κόσμο στο multi;"

Aν λοιπόν δεν αρχίσετε να θερίζετε κόσμο, το Tamagotchi σας θα πεινάσει.

IGN Greece Πληροφορίες για τα είδη χαρτών του Call of Duty: Modern Warfare Οι developer του Call of Duty: Modern Warfare μιλάνε για το Battle Royale Call of Duty Modern Warfare: Έρχεται νέο weapon customization system

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα