Το Netflix κλείνει τεράστια συμφωνία με τους David Benioff και DB Weiss

Βρέχει εκατομμύρια για τους D&D.

To Netflix ανακοίνωσε ότι έκλεισε μια μεγάλη συμφωνία με τους showrunners του "Game of Thrones", David Benioff και D.B.Weiss. Οι δυο τους θα γράψουν, θα παράσχουν και θα σκηνοθετήσουν νέες ταινίες και σειρές για τη συνδρομητική υπηρεσία. Η συμφωνία, όπως ενημερώνει το Hollywood Reporter, ανέρχεται

στα $200 εκατομμύρια.

Το Deadline, που πρώτο ανακοίνωσε την είδηση, γράφει ότι η συμφωνία είναι άνω των $100 εκατομμυρίων, παρομοίως με άλλα συμβόλαια του καναλιού που έχουν αναφερθεί στο παρελθόν, όπως των Shonda Rhimes, Ryan Murphy και Kenya Barris.

Το κλείσιμο της συμφωνίας δίνει τέλος στον "αγώνα" για την απόκτηση έξι συνολικά στούντιο που ενδιαφέρονται για τους δύο παραγωγούς, μεταξύ των οποίων τα WarnerMedia, Disney, Comcast, Amazon και Apple. Το THR δηλώνει ότι ο πιο σκληρός ανταγωνιστής του Netflix ήταν η Apple.

"Είχαμε μια καλή πορεία με το HBO για πάνω από μια δεκαετία και είμαστε ευγνώμονες σε όλους εκεί που πάντα μας έκαναν να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας", είπαν οι Benioff και Weiss σε δήλωση τους στο IGN. "Τους τελευταίους μήνες είχαμε διαρκείς συζητήσεις με του Cindy Holland και Peter Friedlander, καθώς και τους Ted Sarandos και Scott Stuber. Θυμόμαστε τα ίδια στιγμιότυπα από ταινίες του '80, αγαπάμε τα ίδια βιβλία, είμαστε ενθουσιασμένοι για τις ίδιες αφηγηματικές δυνατότητες. Το Netflix έχει χτίσει κάτι εκπληκτικό, χωρίς προηγούμενο, και μας τιμά που μας κάλεσαν να δουλέψουμε μαζί τους".

"Με ενθουσιασμό υποδεχόμαστε τις αυθεντίες αφήγησης, David Benioff και Dan Weiss στο Netflix", είπε ο Sarandos σε δήλωση του. "Είναι μια δημιουργική δύναμη και έχουν ευχαριστήσει κοινό παγκοσμίως με την επική αφήγηση τους. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα φέρει η φαντασία τους στα μέλη μας".

Είναι άγνωστο αν η συμφωνία με το Netflix θα επηρεάσει τη δουλειά των δύο στην επόμενη τριλογία του "Star Wars". Οι Benioff και Weiss επίσης γράφουν για την Universal μια βιογραφική ταινία για τον Kurt Cobain και αναμένεται να μεταφέρουν το βιβλίο του Stephen King.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceNetflix Spotlight: Αύγουστος 2019[Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό NetflixΈρχεται σειρά "Ju-On: The Grudge" στο Νetflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα